Google İlk Fiziksel Mağazasını Açtı

Bir çok kişinin sadece arama motoru olarak bildiği teknoloji devi Google, geliştirdiği bir çok ürünün satışını gerçekleştireceği ilk fiziksel mağazasını Londra'da açtı.

Google Haberlere Abone ol
Google İlk Fiziksel Mağazasını Açtı

Google İlk Fiziksel Mağazasını Açtı Haberler Bir fazla fazla insanın yalnızca arama motoru şekilde bildiği teknoloji devi Google, geliştirdiği bir fazla fazla ürünün satışını gerçekleştireceği ilk fiziksel mağazasını Londra'da açtı.11.03.2015 / 23:30

Hayatına ilk şekilde arama motoru şekilde başlayan Google, şu günlerde en iri teknoloji firmalarından birisi. Teknolojiye cihet verici markalardan bir tanesi bulunan Google'ın bir fazla fazla bölgede yoğun şekilde iddialı ürünleri var.

Firma geliştirdiği bu ürünleri tüketiciyle buluşturmak hesabına ilk adımı da attı. İlk fiziksel mağazasını Londra'daki Currys PC World'de açan Google, mağazada Android telefonlara, tabletlere, akıllı saatlere, Chromebook bilgisayara ve Chromecast TV ürünlerine yer vermiş.

Firmanın ilk mağazasında kendi ürünlerinin haricinde bununla birlikte muhtelif Android tabanlı üçüncü parti ürünlerde satışa sunulmuş durumda.

Geçtiğimiz aylarda satışa çıkan Chromebook dizüstü bilgisayarların ön plana çıkartıldığı mağazada bununla birlikte profesyonel alıcı temsilcileri de bulunuyor. Bu sayede mağazada bütün sorularınıza yanıt bulabiliyorsunuz.

En iddialı mobil işletim sistemi Android'in geliştiricisi konumunda bulunan Google bununla birlikte Avustralya'da 'Androidland' adlı bir mağaza açacak.

:: Google'ın ilk fiziksel mağazasını beğendiniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar