Gionee Elife S7 Tanıtıldı

İçerisinde bulunduğumuz dönemde Çinli üreticiler arasında başlayan ince telefon üretme yarışına en son cevap Barselona'da Gionee'den geldi. İşte 5.5 mm kalınlığındaki Gionee Elife S7.

Google Haberlere Abone ol
Gionee Elife S7 Tanıtıldı

Gionee Elife S7 Tanıtıldı MWC 2015 İçerisinde bulunduğumuz çağda Çinli üreticiler içerisinde başlayan ince telefon üretme yarışına en son yanıt Barselona'da Gionee'den geldi. İşte 5.5 mm kalınlığındaki Gionee Elife S7.03.03.2015 / 12:00

Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi bizleri yeni ürünler ile tanıştırmaya devam ediyor. İçerisinde bulunduğumuz çağda Çinli üreticilerin ince telefon üretme yarışına son yanıt ise MWC 2015'de geldi.

Bu defa tanıtılan aygıt dünyanın en incesi olmasa da 5.5 mm ile dikkatleri üstüne çekmeye yetiyor. Gionee'nin Elife S7 modeli 5,2 inç büyüklüğünde Full HD bir ekrana sahip. Firmanın söylediğine nazaran ekranda uygulanan yeni bir teknoloji ile enerji tüketimi daha da azaltılmış durumda.

Cihazın donanım özelliklerine geçtiğimizde ise MediaTek işlemci ile karşılaşıyor. 8 çekirdekli MT6752 işlemcine yer verilen modelde 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama piyasası kullanılmış. Cihazda arttırabilir bellek seçeneğinin ise bulunmadığını görüyoruz.

2750 mAh bataryadan gücünü saha akıllı telefon için Gionee bununla birlikte muhtelif yazılımsal ve donanımsal yeniliklerle kullanım ömrünü arttırmış. Kameraya baktığımızda ise 13 megapiksellik bir temel kamera ve 8 megapiksellik bir ön kamera görüyoruz.

Android 5.0 Lollipop işletim sistemini kullanacak bulunan model siyah, ak ve mavi olmak üzere üç ayrıcalıklı renk seçeneğine sahip. Çift sim kart destekleyen model bununla birlikte LTE desteğine de sahip.

:: Gionee Elife S7'yi beğendiniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar