Galaxy S6 ve S6 Edge Duvar Kağıtları

Samsung'en en iyi ve en yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in duvar kağıtlarını akıllı telefonunuzda denemek ister misiniz? İşte Galaxy S6'nın tüm duvar kağıtları.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6 ve S6 Edge Duvar Kağıtları

Galaxy S6 ve S6 Edge Duvar Kağıtları Mobil Akıllı Telefon Galaxy S6 Samsung'en enfazla ve en yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in duvar kağıtlarını akıllı telefonunuzda denemek ister misiniz? İşte Galaxy S6'nın bütün duvar kağıtları.23.03.2015 / 19:45

Samsung'un enfazla ve en yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, fazla aşırı diri özellikler ve yeni bir arayüz ile geldi.

Esasında görünüş şekilde önceki modellerden fazla aşırı ayrıcalıklı bir arayüz ile gelmeyen Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, kendine hususi duvar kağıtları ve saat widgeti ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Peki, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in yüksek çözünürlüklü duvar kağıtlarını kendi akıllı telefonunuzda denemek ister misiniz?

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in yüksek çözünürlüklü duvar kağıtlarını buraya ve ya aşağıdaki fotoğrafa tıklayarak, hazırladığımız galeriden indirebilirsiniz.

Tamamı yüksek çözünürlükteki duvar kağıtları ile akıllı telefonunuza ayrıcalıklı bir manzara katabilirsiniz.

Ayrıca aşağıda paylaştığımız bağlantılardan S Launcher, Zooper Widget ve Galaxy S6 Zooper Widget Theme uygulamalarını indirerek, akıllı telefonunuzun esas ekrnını Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge gibi bir vaziyete getirebilirsiniz.

:: Akıllı telefonunuz Galaxy S6 gibi manzara ile nasıl oldu?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar