Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in Türkiye Fiyatı Açıklandı

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in Türkiye satış fiyatları açıklandı. Galaxy S6'lar fiyatları ile cep yakacak.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in Türkiye Fiyatı Açıklandı

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in Türkiye Fiyatı Açıklandı Mobil Akıllı Telefon Galaxy S6 Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in Türkiye satış fiyatları açıklandı. Galaxy S6'lar fiyatları ile cep yakacak.19.03.2015 / 00:56

Samsung, MWC 15 etkinliğinde değişik tasarıma sahip yeni amiral gemisi modellerini duyurmuştu. Galaxy S6 sunduğu teknik özellikler ve bilhassa Galaxy S6 Edge değişik dizaynı ile iri haz toplamıştı. Cihazların tanıtılmasından sonra biz de dahil olmak üzere herkes Galaxy S6'nın Türkiye satış fiyatını merak etmeye başlamıştı.

One M9'un fiyatını açıklayan Turkcell bugün de, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in fiyatını sitesinde yayınladı. Galaxy S6 Edge'in 32 GB modeli 2.999 TL'ye Galaxy S6'nın 32GB bulunan modeli ise 2.499 TL'ye satışa sunuluyor. Samsung bu fiyatlar ile biraz cep yakacağa benziyor.

Ancak cihazların stok vaziyeti bizim tahminiz ile çelişiyor. Turkcell'in sitesine oranla Galaxy S6'ların stokları sona ermiş durumda. Bakalım ilerleyen günlerde stok mecburiyetinde değişiklik yaşanacak m?

:: Galaxy S6 Edge'in fiyatı konusu için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar