Galaxy S6 Ailesinin Türkiye Fiyatı Onaylandı

MWC 2015 kapsamında tanıtılan Samsung'un yeni nesil amiral gemi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in satış fiyatları resmi olarak da doğrulandı.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6 Ailesinin Türkiye Fiyatı Onaylandı

Galaxy S6 Ailesinin Türkiye Fiyatı Onaylandı Mobil Akıllı Telefon Galaxy S6 MWC 2015 kapsamında tanıtılan Samsung'un yeni kuşak amiral gemi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in satış fiyatları resmi şekilde da doğrulandı.27.03.2015 / 14:10

Samsung'un MWC 2015 kapsamında düzenlediği bir faaliyet ile resmiyet kazandırdığı yeni kuşak modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, sunduğu teknik özellikler ve dizaynı ile iri haz toplamıştı.

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in Türkiye fiyatı daha öncelikle Turkcell sayfasında ortaya çıkmıştı. O haberimize de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İspanya'da Mart başında yapılan tanıtımda fiyat bilgisi vermeyen Güney Koreli müstahsil herkesi merak arasında bırakmıştı. G

eçtiğimiz günlerde çevrimiçi alışveriş sitesinde Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in satış fiyatlarını yayınlayan Turkcell, daha sonradan bu fiyatları kaldırmıştı.

Şimdi ise Samsung nedeni ile yapılan izahat ile yeni modellerin fiyatları kesinleşti. Samsung'un yaptığı izahatya kıyasla 32 GB'lık Galaxy S6 2.499 TL iken 32 GB'lık Galaxy S6 Edge'in fiyatı ise 2.999 TL.

Daha öncelikle ortaya çıkan fiyatlarla tıpkı fiyatı açıklayan Samsung, resmi sitesi üstünden modelleri ön siparişe açmış durumda. Üstelik ilks6benim.com adresi üstünden verebileceğiniz ön siparişlerde kablosuz şarj standı armağan ediliyor.

Ön siparişe açıklan Galaxy S6 modeli 32 GB ile 64 GB depolama seçeneği sunarken siyah ve ak renk alternatifleri mevcut. Galaxy S6 Edge ise halihazırda yalnızca 32 GB seçeneği mevcutken siyah, ak ve altın renk alternatifleri ön siparişe sunulmuş durumda.

İlerleyen günlerde bütün depolama ve renk alternatifleri de satışa sunulacaktır.

:: Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in fiyatını nasıl buldunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar