En İyi HTC One M9 Kılıfları

HTC'nin yeni amiral gemisi ile uyumlu birbirinden güzel kılıfları sizler için bir araya getirdik. One M9'un metal kasasını bu kılıflar ile koruyabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
En İyi HTC One M9 Kılıfları

En İyi HTC One M9 Kılıfları Mobil Akıllı Telefon HTC One M9 HTC'nin yeni amiral gemisi ile uyumlu birbirinden güzel kılıfları sizler için bir araya getirdik. One M9'un madeni kasasını bu kılıflar ile koruyabilirsiniz.05.03.2015 / 19:00

Barselona'da düzenlenen MWC 15 etkinliğinde 2015 yılının amiral gemisi modelleri tanıtılmıştı. Tayvan menşeli HTC firması da One M9 cihazı ile karşımıza çıkmıştı. Sunduğu teknik özellikler ve yeni yazılımları ile göz dolduran HTC One M9, serinin öteki cihazları bunun şeklinde premium tasarım anlayışı ile dizayn edilmişti.

Tamamen yekpare madeni kasadan oluşan One M9'u korumak bir hayli zor olacağa benziyordu. Biz de, gündelik yaşamda anahtar, arızalı nakit ve çakmak bunun şeklinde madeni eşyalar ile tıpkı cebe girecek bulunan One M9'u korumak için birbirinden güzel tam koruma veren kılıfları sizler için bir araya getirdik.

Galeriyi görüntüleyebilmek için aşağıdaki görsele tıklayın.:: HTC One M9 kılıflarını beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar