En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları 2

Uygulama mağazalarında, onlarca fotoğraf düzenleme uygulaması var. Peki en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları hangileri? Sizler için ikinci defa en iyi uygulamaları sıraladık.

Google Haberlere Abone ol
En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları 2

En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları 2 Android Uygulamaları Uygulama mağazalarında, onlarca fotoğraf düzenleme uygulaması var. Peki en çok fotoğraf düzenleme uygulamaları hangileri? Sizler için ikinci kez en çok uygulamaları sıraladık.19.03.2015 / 22:00 Sosyal medyanın gelişimiyle birlikte, Instagram fotoğraf sevenlerin bir araya geldiği, bir platform biçimine geldi.

Özellikle geçtiğimiz sene itibarıyla yaygınlaşan Selfie yada Türkçe şekilde özçekim, fotoğraf paylaşımlarının sayısını bir hayli artırdı.Ancak Selfie yada öteki bir fotoğrafı derhal çekip paylaşmıyor, genelde fotoğraflarımızı muhtelif düzenleme işlemlerine tabi tutuyor, efektler uyguluyor ve filtrelerden geçiriyoruz.Bizde ShiftDelete.Net takımı şekilde sizleri düşündük ve en çok fotoğraf düzenleme uygulamalarını bir araya getirmeye karar verdik.İşte Android, iOS ve Windows Phone platformları için karışık hazırladığımız en çok fotoğraf düzenleme uygulamalarının ikinci bölümü.Adobe Photoshop Touch

Masaüstündeki fotoğraf düzenleme yazılımı Photoshop ile iri ses getiren Adobe, bu başarısının bir tarafını mobile taşıyor.

Photoshop'u direk mobile getirdiğini söyleyemesekde, Adobe'un mobilde en çok fotoğraf düzenleme uygulamalarından birisini geliştirdiğini söyleyebiliriz.

Zira Adobe Photoshop Touch, çok çok muvaffakiyetli düzenleme özellikleri, filtreler, efektler, kesme, kırpma ve boyutlandırma ve çok çok daha çok niteliği arasında barındırmakta.

Adobe Photoshop Touch uygulaması, şu anda Android telefon ve tabletler, iPhone ve iPad modellerine yüklenebiliyor.

Kaynak: SDN

Yorumlar