En İyi Android Launcher Uygulamaları Burada

En iyi Android launcher uygulamaları diyebileceğimiz çok sayıda uygulama var. Peki, en iyileri hangisi? Sizler için en iyi Android launcher uygulamalarını bir araya getirdik.

Google Haberlere Abone ol
En İyi Android Launcher Uygulamaları Burada

En İyi Android Launcher Uygulamaları Burada Android Uygulamaları En iyi Android launcher uygulamaları diyebileceğimiz fazla fazla sayıda uygulama var. Peki, en iyileri hangisi? Sizler için maksimum Android launcher uygulamalarını bir araya getirdik.25.03.2015 / 21:30

Açık kaynaklı Android işletim sisteminin, dünyadaki bütün her şey bunun şeklinde artıları ve eksileri bulunuyor. Artılarından biri ve en önemlisi ise kişiselleştirilmesi.

Kişiselleştirme dediğimizde ise akıllara gelen ilk ve pratik detay Android Launcher uygulamaları. Bu makalemizde Android için maksimum Launcher uygulamalarını sizler için bir araya getirdik.

En iyi Android Launcher uygulamaları!

Android'in resmi uygulama mağazası Google Play Store'da maksimum launcher uygulaması diyebileceğimiz onlarca uygulama var.

Bu uygulamaların kimileri fazla fazla deneyimli hazırlanmakta bulunan arayüzler sunarken, kimileri ise giriş düzey cihazlarda çalışabilen fazla fazla hafif ve pratik arayüzler sunuyorlar.

Peki, Google Play Store'daki maksimum launcher uygulamaları hangileri? Sizler için küçük bir tetkik yaptık ve bu haberimizde maksimum launcher diyebileceğimiz bütün uygulamaları sıralamaya karar verdik.

İşte ShiftDelete.Net'in seçtiği Android cihazlar için geliştirilen maksimum launcher uygulamaları.

Nova Launcher

Yıllardır TeslaCoil tarafından, fazla fazla deneyimli biçimde geliştirilemeye devam edilen Nova Launcher, açık fasıla şu anda sizlere önerebileceğimiz maksimum launcher uygulaması.

Saf Android arayüzüne yakınlığı ile dikkat çeken Nova Launcher, geniş kişselleştirme alternatifleri ve son çağda etkilendiği material design ile birlikte, fazla fazla muvaffakiyetli bir manzara sunuyor.

Hızlı ve fazla fazla hafif çalışmasının yanı sıra, fazla fazla basit biçimde kişiselleştirmesi olasıdır bulunan Nova Launcher, denemek isteyebileceğiniz maksimum launcher uygulamalarından biri.

Diğer maksimum launcher uygulamalarını, öteki sayfalarda görebilirsiniz.

Kaynak: SDN

Yorumlar