En İyi Alternatif Web Tarayıcılar

Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Opera ve Safari popülerliğini koruyor. Peki, piyasada başka güçlü tarayıcılar yok mu? Tabi ki var. İşte en iyi alternatif web tarayıcılar.

Google Haberlere Abone ol
En İyi Alternatif Web Tarayıcılar

En İyi Alternatif Web Tarayıcılar Yazılım Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Opera ve Safari popülerliğini koruyor. Peki, piyasada öteki zinde tarayıcılar bulunmamakta mu? Tabi ki var. İşte enfazla seçenek web tarayıcılar.21.03.2015 / 16:30

Mobil platformlardaki kullanıcısı sayısının çok aşırı çok olmasına karşın, masaüstünde de azımsanmayacak seviyede önerilere gereksinimi bulunan kullanıcılar var.

Örneğin uzun zamandır enfazla Android uygulamaları, iOS uygulamaları bu şeklinde çok aşırı sayıda haber yazdık. Peki, masaüstü kullanıcıları?

Bildiğiniz bu şeklinde piyasada pek çok aşırı tarayıcı var. Kimilerini çok aşırı iyi biliyor olsanız da, bazılarının adını bile, hiç duymamış olabilirsiniz.

Bu haberimizde masaüstü insanları düşünerek enfazla seçenek web tarayıcıları sıralayacazğız.

İşte Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera ve Sarafi tarayıcılarına seçenek olabilecek enfazla web tarayıcılar.

Coowon

Chrome tabanlı ve son derece modern özelliklerle donatılan Coowon, oyuseverler düşünülerek tasarlanmış enfazla web tarayıcılardan biri.

Örneğin Facebook'ta oynadığımız kimi oyunlar, popüler tarayıcılar ile yavaş çalışabiliyor. Ancak Coowon ile bu problem ortadan kalkıyor.

Kendi içinde uygulama mağazasına sahip bulunan tarayıcı ile oyun görevlerini sizler için otomatik yapabilecek uygulamalar edinebilirsiniz.

Özellikle web tarayıcı üstünden oyun oynayan okurlarımıza tavsiye ettiğimiz Coowon, Windows ve Mac işletim sistemli bilgisayarlarda çalışabilmekte.

Kaynak: SDN

Yorumlar