BlackBerry Leap Tanıtıldı

BlackBerry, bu sabah gerçekleştirdiği etkinlikte, yeni tam dokunmatik ekranlı modelini tanıttı. İşte BlackBerry'nin fiziksel klavyesi olmayan en yeni modeli, BlackBerry Leap.

Google Haberlere Abone ol
BlackBerry Leap Tanıtıldı

BlackBerry Leap Tanıtıldı MWC 2015 BlackBerry, bu sabah gerçekleştirdiği etkinlikte, yeni tam dokunmatik ekranlı modelini tanıttı. İşte BlackBerry'nin fiziksel klavyesi olmayan en yeni modeli, BlackBerry Leap.03.03.2015 / 11:15

Samsung ve HTC kadar coşku yaratmamış olsa da, BlackBerry'de MWC 2015 kapsamındaki etkinliğinde zinde bir akıllı telefon modelini tanıttı.

Özelliklerine bakılınca Passport yada Classic kadar zinde olmayan akıllı telefon, görünüşe nazaran BlackBerry'nin müsait fiyatlı bir modeli olacak.

Önünde 5 inç boyutta 720p HD çözünürlüklü IPS LCD ekranın bulunduğu BlackBerry Leap, 5x dijital zoom yapabilen 8 megapiksel art kamerası ile Full HD video çekimleri yapabiliyor.

25 Saat Pil Ömrü

Pil ömrünün tam dolumda 25 saat bulunduğu belirtilen akıllı telefon, çıkarılamayan 2800 mAh bataryaya sahip.

16 GB depolama, 2 GB RAM, 128 GB kadar MicroSD kart desteği sunan akıllı telefonun içerisinde, Qualcomm'un bundan böyle biraz eskidiğini söyleyebileceğimiz 1.5 Ghz süratte 4 çekirdekli Snapdragon S4 Plus MSM8960 işlemcisi yer alıyor.

Selfie severlerinde düşünüldüğü BlackBerry Leap, önünde HD video kaydı ve 3x dijital zoom ayrıcalığı sunan 2 magapiksel kamera ile muvaffakiyetli selfieler yakalayabilir.

Muhtemelen Snapdragon S4 Plus itibarıyla Wifi AC desteği olmayan akıllı telefon, 4G LTE desteğine sahip.

9.5 mm kalınlıkta ve 170 gr. ağırlıkta bulunan telefonun çıkış tarihsel ve fiyatı açıklanmazken, BlackBerry Leap belirtilene nazaran BlackBerry'nin gençlere yönelik tam dokunmatik ekranlı bir modeli olacak.

:: BlackBerry Leap'in nitelikleri meselesi için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar