Android Telefonunuzu Galaxy S6 Gibi Yapın

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6 çok güzel bir arayüzle geliyor. Peki, tüm Android telefonların arayüzünü Galaxy S6 gibi yapabileceğinizi söylesek?

Google Haberlere Abone ol
Android Telefonunuzu Galaxy S6 Gibi Yapın

Android Telefonunuzu Galaxy S6 Gibi Yapın Android Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6 fazla aşırı güzel bir arayüzle geliyor. Peki, bütün Android telefonların arayüzünü Galaxy S6 bunun şeklinde yapabileceğinizi söylesek?24.03.2015 / 15:00

Samsung, MWC 2015 kapsamında maksimum ve en zinde amiral gemisini tanıtarak en fazla aşırı dikkat çeken markalardan oldu.

Özellikle bundan böyle daha hafif bir arayüz sunan Galaxy S6'nın esas ekranı fazla aşırı iyi bir manzara sunuyordu. Peki, bütün Android telefonları Galaxy S6 bunun şeklinde yapabileceğinizi söylesek ne dersiniz?

Bu haberimizde Android 4.0 ve üzeri olan bütün telefonları yukarıda LG G3'e yaptığımız bunun şeklinde Galaxy S6 ile tıpkı arayüze kavuşturacağız. Peki, bu nasıl oluyor? S Launcher uygulaması itibarı ile en az Android 4.0 gerekiyor.

Galaxy S6 Duvar Kağıtları

Bunu yapabilmek için ilk şekilde Galaxy S6 duvar kağıtlarını, aşağıdaki bağlantı yer piyasa galerimizden akıllı telefonumuza indireceğiz.

Galaxy S6 Launcher

Duvar kağıtlarından sonra akıllı telefonunuza S Launcher uygulamasını yüklememiz gerekiyor. Sonra, S Launcher uygulamasını etkinleştirin. Ya da Şayet Samsung telefon kullanıyorsanız, Launcher yüklemeniz dahi gerekmiyor.

Galaxy S6 Saat Widgeti

Duvar kağıtları ve launcher'i yükleyip kullanmaya başladıktan sonra, aşağıda paylaştığımız adresten XWidget isimli uygulamayı indirin.

Uygulamayı indirip açtıktan sonra fazla aşırı sayıda saat widgeti ile karşılaşacaksınız. Bu widgetlar içerisinde gezinip Galaxy S6 saat temasını bulmanız gerekiyor. Saat temasını bulduktan sonra seçin ve açılan sayfadan 'Download Widget' butonu ile indirin.

Saat temasını indirdikten sonra esas ekrana arka dönün ve S Launcher esas ekranında ekran üstüne basılı tutun. Daha sonra altta çıkan seçeneklerden widgetları seçin ve XWidget 4x2 saat widgetinin üstüne basılı tutarak esas ekrana ekleyin.

Daha sonra XWidget uygulaması açılacak ve daha önceden indirmiş olduğunuz Galaxy S6 saat temasını göreceksiniz. Son şekilde saat temasını seçin ve widgeti de etkinleştirip yukarıda paylaştığımız Galaxy S6 esas ekranına sahip olun.

:: Galaxy S6 esas ekranı, akıllı telefonunuza yakıştı mı?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar