30 Gün Pil Ömrü Sunan Akıllı Saat

İngiltere merkezli yeni akıllı saat üreticisi Vector, akıllı saati Vector Watch'un bir tam dolum ile 30 gün pil ömrü sunduğunu iddia ediyor. İşte Vector Watch hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
30 Gün Pil Ömrü Sunan Akıllı Saat

30 Gün Pil Ömrü Sunan Akıllı Saat Giyilebilir Teknoloji Akıllı Saat İngiltere merkezli yeni akıllı saat üreticisi Vector, akıllı saati Vector Watch'un bir tam dolum ile 30 gün pil ömrü sunduğunu iddia ediyor. İşte Vector Watch meselesi için detaylar.20.03.2015 / 13:15

Akıllı saat pazarı 2014 yılında ciddi adımlar atmasına karşın, bu piyasanın bu sene zirveye ulaşması bekleniyor.

Zira pek çok çok marka bu sene enfazla akıllı saatlerini duyuracak, geçen sene yapılan hatalar kocaman oranda azalacak.

Örneğin geçtiğimiz haftalarda ilk akıllı saati Apple Watch'u tanıtan Apple, muvaffakiyetli özellikler sunmasına rağmen fiyat ve pil ömrü itibariyle biraz tenkit almıştı.

Ayrıca tasarım ile dikkat çeken Huawei ve LG markaları da, MWC 2015'te en yeni akıllı saatlerini tanıttılar. Ancak bu saatler de şık tasarımlarına rağmen beklenen pil ömrünü sunamıyordu.

Şimdilik Samsung ve Motorola, yeni akıllı saatlerini tanıtmamışken, adını daha evvela duymadığımız bir marka, hem fiyat hem de pil ömrü ile bu senenin enfazla akıllı saati olmaya namzet modelini tanıttı.

Aranan özellikler, Vector Watch'ta!

İngiltere merkezli Vector'un duyurduğu Vector Watch, 30 gün pil ömrü, yuvarlak ekran, şık tasarım ve 199 dolar ile 349 dolar arasındaki fiyat alternatifleri ile dikkatleri üstüne çekiyor.

Ekran çerçevesi biraz kocaman olmasına rağmen şık dizaynı ile muhtemelen bu ayrıntısı önemsenmeyecek akıllı saat, şimdilik kesinleşmemiş olsa da, sylenenlere oranla hem Android, hem iOS hem de Windows Phone cihazları destekleyecek.

E-ink ekran ile çalışan, bildirim gösterme, titreşim gönderme ve üçüncü parti uygulama geliştirilebileceği söylenen akıllı saat kocaman muvaffakiyet kazanacak bunun şeklinde görünüyor.

Ayrıca esas ekranı da mobil uygulaması ile pratik olarak kişiselleştirilebilen akıllı saatin ekranına, kendi isminizi eklemeniz de mümkün.

Şu an için bir akıllı saatte aranan bütün zelliklerin bir arada bulunduğu görülen Vector Watch'un, ön siparişleri başlamasına rağmen ve hangi devletlere satışların yapıldığı bilinmiyor.

Vector Watch meselesi için daha çok bilgi için, markanın web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

:: Vector Watch'u beğendiniz mi? Almayı düşünür müsünüz?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar