Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turan, Kaza geçiren öğretmeni ziyaret etti

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, okul dönüşü trafik kazası geçiren öğretmen İbrahim Arıkan’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, Tutak...

Google Haberlere Abone ol
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turan, Kaza geçiren öğretmeni ziyaret etti

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, okul dönüşü trafik kazası geçiren öğretmen İbrahim Arıkan’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, Tutak İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan ve Muhammet Necmi Karaoğlan ile birlikte Tutak ilçesinde okul dönüşü trafik kazası geçiren öğretmen İbrahim Arıkan’ı tedavi gördüğü Devlet Hastanesinde ziyaret etti. Öğretmen Arıkan’a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Turan, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aykut Başer’dan Öğretmen Arıkan’ın sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Öğretmen Arıkan’ın sağlık durumu iyi olduğunu öğrenen Turan, öğretmen Arıkan ile bir süre sohbet etti. Her zaman eğitim çalışanların yanlarında olduğunu belirten Turan, "İbrahim öğretmenimiz geçtiğimiz günlerde okul çıkışı evine giderken yolda trafik kazası geçirdi. Öğretmenimizin sağlık durumu şuan çok iyi ve yakın zamanda taburcu edilecektir. Öğretmenimize acil şifalar dilerim. İbrahim Öğretmen en kısa zamanda iyileşip çok sevdiği öğrencilere kavuşacaktır”dedi.

Yorumlar