Zeljko Obradovic: Şampiyonluk maçında seyircimizin önünde mücadele edeceğiz

Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital ile oynayacağı Beko Basketbol Ligi Play-Off Final serisinin 7. ve son maçının hazırlıklarını tamamladı. Akşam saatlerinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılan antrenmanda Coach Zeljko Obradovic...

Google Haberlere Abone ol
Zeljko Obradovic: Şampiyonluk maçında seyircimizin önünde mücadele edeceğiz

Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital ile oynayacağı Beko Basketbol Ligi Play-Off Final serisinin 7. ve son maçının hazırlıklarını tamamladı. Akşam saatlerinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılan antrenmanda Coach Zeljko Obradovic oyuncularıyla bir de toplantı yaptı.

Ülker Sports Arena’da yapılan antrenmanda Coach Zeljko Obradovic yönetiminde saat 19.00’da başlayan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketlerinin ardından Fenerbahçe Ülkerli oyuncular yarı sahada topla çabukluk oyunu oynadı.

Yaklaşık yarım saat süren streching çalışmasıyla devam eden idmanda Koç Zeljko Obradovic daha sonra derbinin hücum setleri üzerinde durdu. Antrenman bireysel şut çalışmasıyla sona erdi ve sarı lacivertli ekip Ataşehir’de kampa girdi.

OBRADOVİC: ŞAMPİYONLUK MAÇINDA SEYİRCİMİZİN ÖNÜNDE MÜCADELE EDECEĞİZ

Kulüp televizyonuna konuşan Fenerbahçe Ülker'in Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, kararlı ve inançlı bir şekilde sahaya çıkarak mücadele edeceklerini söyledi.

Yapmaları gerekenleri sıralayan Obradovic, "Bizim yapmamız gereken şey kendimizi yarınki final maçına hazırlamak. Maçta da kararlı ve inançlı olarak sahaya çıkıp; şampiyonluk maçının farkında olarak mücadele etmek. Normal bir basketbol maçının olduğunun farkında olarak hareket etmek." diye konuştu.

Şampiyonluk maçını kendi sahalarında oynayacak olmanın avantajına sahip olduklarının altını çizen Obradovic, "6. maçtan sonrada aynı şeyi söyledim. Şu anda gayet iyi bir pozisyondayız, şampiyonluk maçı için kendi sahamızda seyircimizin önünde mücadele edeceğiz. Bundan önceki maçlarda aldığımız sonuçların aynısını almamamız için hiçbir neden yok önümüzde." dedi.

Taraftarları maça çağıran başarılı Obradovic, "Final serisinin başından itibaren söylediğim gibi tek beklentimiz taraftarların gelip, rakibimize saygı göstererek bizi desteklemesi. Onun dışında bizim final maçı için gerekli mücadeleyi ortaya koymamız. Oyuncularımın gerekli motivasyon ve agresiflikle sahaya çıkacaklarını düşünüyorum. Taraftarlarımızdan da destek bekliyorum." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar