Zağnosspor'un hedefi Avrupa

- Kulüp başkanı Aksoy: - "İnşallah alacağımız galibiyetlerle ülkemizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edip, yolumuza devam edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Zağnosspor'un hedefi Avrupa

TRABZON (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Zağnosspor'un kulüp başkanı Emre Aksoy, Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek istediklerini bildirdi.

Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, Zağnosspor'un Challenge Cup'ta iki maçını da evinde oynayacağını belirtti.

Kırmızı-mavi-beyazlıların, Avrupa arenasında 21 ile 22 Ekim'de boy göstereceğini vurgulayan Aksoy, "Hentbol Bayanlar Challenge Cup'ta Avrupa'da ülkemizi temsil edecek Zağnosspor, 2. tur eleme maçında Bosna Hersek'in ZRK Ilidza takımı ile karşılaşacak. İki kulüp yaklaşık bir ay süren yazışmalar sonunda iki eleme maçını da Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynama kararı aldı. 21 Ekim Cuma günü saat 15.00'de ilk eleme maçını oynayacak iki ekip, 22 Ekim Cumartesi günü de saat 17.00'de ikinci maça çıkacak." ifadelerini kullandı.

Aksoy, Avrupa'da ilk kez mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Geçen yılki takımımıza takviyeler yaparak güçlü bir kadro oluşturduk. Yaptığımız transferlerin hepsi Avrupa'da ve Avrupa kupalarında forma giymiş oyunculardan oluşuyor. ZRK Ilidza ile 2. turda oynayacağımız iki maçı da Trabzon'a aldırmamız bizim için bir şans. Bu şansı tam anlamıyla avantaja çevirebilmemiz için seyircimizin mutlak desteğine ihtiyacımız var. 21 Ekim Cuma ve 22 Ekim Cumartesi günleri 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmalara Trabzon'daki tüm sporseverleri davet ediyoruz. İnşallah alacağımız galibiyetlerle ülkemizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edip yolumuza devam edeceğiz."


Yorumlar