Yunanistan'da ilk kez çıkılan 2. tur sevinci yaşanıyor

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda gruplarda son maçlar oynanırken C Grubu'nda Kolombiya ile birlikte 2. tura yükselen Yunanistan büyük sevinç yaşanıyor.Yunanistan Dünya Kupası tarihinde ilk defa ikinci tura yükselmenin sevincini yaşıyor. Dün akşam...

Google Haberlere Abone ol
Yunanistan'da ilk kez çıkılan 2. tur sevinci yaşanıyor

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda gruplarda son maçlar oynanırken C Grubu'nda Kolombiya ile birlikte 2. tura yükselen Yunanistan büyük sevinç yaşanıyor.

Yunanistan Dünya Kupası tarihinde ilk defa ikinci tura yükselmenin sevincini yaşıyor. Dün akşam çok iyi performans gösteren Yunanistan, grubun son maçı öncesinde 1 puanla son sırada çıktığı Fildişi Sahili karşısına çıktı ve son dakikada attığı penaltı golüyle de 4 puanla 2. sıraya çıkarak bir üst tura yükseldi.

Yunanistan'ın bu başarısı ülkede de büyük sevinçle karşılandı. Yunan basını 2. tur başarısına geniş yer ayırırken, Ta Nea gazetesi, 'Yunanistan milli takımı hakkını kılıcıyla aldı. Çok iyi oynayan Yunanistan talihsiz sakatlıklara ve üç direğe rağmen tarihte ilk defa en iyi 16 takım arasında.' yorumunda bulundu.

Ethnos gazetesi ise 'Bu maçı kaybedemezdik, Yunanistan şimdiye kadar yaptığı en iyi maçlarından bir tanesini dün akşam yaptı, dünyanın en iyi 16 takımından biri olmaya hak kazandı.' yorumuna yer verdi.

Eleutheros Tupos gazetesi ise okuyucularına, 'Yunanistan tarih yazıyor, Pazar günü dünyanın en iyi 8 takımına geçmek istiyor.' yorumuyla çıktı.

Eleutherotupia gazetesi de '2004'ten beri Yunanistan en iyi performansını sergiledi ve Yunanlıları sokaklara döktü.' yorumunu yaptı.

CİHAN

Yorumlar