Yılmaz Vural: Süper Lig'i direk çıkmak için küçük de olsa şansımız var

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural Süper Lig'e direk çıkmak için küçükte olsa bir şanslarının bulunduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Vural: Süper Lig'i direk çıkmak için küçük de olsa şansımız var

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural Süper Lig'e direk çıkmak için küçükte olsa bir şanslarının bulunduğunu belirtti.

Macit Özcan Spor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, hafta sonu oynanacak Ankaraspor maçıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Süper Lig’e direkt çıkmak için küçükte olsa bir şanslarının bulunduğunu anlatan Vural, şöyle konuştu:

"Kalan üç maçımızı da kazanarak küçük de olsa bu şansımızı sürdürmek istiyoruz. Orduspor, 1461 Trabzon ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında yaşadığımız puan kayıpları olmasa şimdi belki de direkt çıkma yolunda en avantajlı ekiplerden biri olabilirdik."

Bu hafta karşılaşacakları Ankaraspor'un kendini Süper Lig'e çıkma yolunda en avantajlı takım olarak görürken son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarıyla dördüncü sıraya kadar gerilediklerini anlatan Vural, "Bu nedenle hırpalanmış ve panik içinde bir takımla karşılaşacağız. Bu maçı kazanıp hem play off’u garantilemek hem de direkt çıkma yolundaki az da olsa şansımızı sürdürmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Bucaspor maçında oynanan futbol ve alınan 3 puandan dolayı oldukça mutlu olduğunu vurgulan Vural şöyle devam etti:

"Bucaspor galibiyeti çok önemliydi. Çünkü play off’a kalma yolundaki rakibimiz Manisaspor da haftayı 3 puanla kapattı. Eğer bu maçta olası bir puan kaybı yaşasaydık play off şansımız da zora girerdi. Buca gibi tehlikeli bir takım karşısında uzun süre 10 kişi oynamamıza rağmen aldığımız 3 puan takımdaki olumlu gidişatın göstergesidir.

Artık rakibin oyununu bozan, baskı kuran ve daha az pas hatası yapan bir takım olma yolunda büyük bir aşama ile ilerliyoruz. Futbolcularımız 10 kişiyle nasıl oynanması gerektiğini gösterdi. Bunlar bir teknik direktör olarak beni sevindiriyor. Futbolcularımı gösterdiği performanslarından dolayı kutluyor ve alınlarından öpüyorum."

TARAFTARLARA KÜFÜR UYARISI!

Bucaspor maçında küfür cezası nedeniyle sadece bayan ve çocuklara karşı oynadıklarını hatırlatan Vural, taraftarlara küfürlü tezahürat nedeniyle uyarılarda da bulunarak, sözlerine şöyle devam etti:

"Küfürlü tezahüratlarda bulunarak, takımının ceza almasına neden olan taraftarlarımız lütfen dikkatli olsun. Bunu bir daha tekrar eden taraftarların samimiyetinden ve takıma olan sevgisinden şüphe duyarım. Aman ha sakın bir daha yapmayın. Çünkü bu iş taraftarsız olmaz. Play off gibi zorlu bir süreçte lütfen bizi taraftar desteğinden yoksun bırakmayın. Buradan ayrıca Buca maçında bizi destekleyen bayan ve çocuk taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum."

DESTEK GECESİ DÜZENLENİYOR

Play off maçlarına sorunsuz bir şekilde hazırlanmak ve maddi sıkıntıları ortadan kaldırmak için kent dinamikleriyle birlikte destek gecesi düzenleyeceklerini kaydeden Vural, bu geceye herkesi davet ederek sözlerini şöyle noktaladı:

"Seçimlerin ardından Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, Akdeniz Belediyesi Belediye Başkanı Fazıl Türk ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile görüştük. Sağ olsunlar kendileri de bize destek vereceklerini vurguladılar.

Maddi sıkıntılarımızı bir an önce çözmek zorundayız. Çünkü CAS’taki davalarımız nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayabiliriz. Mersin İdmanyurdu'nun başarıya ulaşması için herkesin taşın altına elini sokması lazım. Destek gecesi bir an önce düzenlenmeli ve gerekli miktar mutlaka toplanmalı."
CİHAN

Yorumlar