Yılmaz Vural: Bucaspor maçını mutlaka kazanmalıyız

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, önümüzdeki pazar günü oynayacakları Bucaspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Vural: Bucaspor maçını mutlaka kazanmalıyız

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, önümüzdeki pazar günü oynayacakları Bucaspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.
    Vural, Macit Özcan Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Bucaspor'un ligin rahat ve enteresan takımlarından biri olduğunu bu nedenle nerde ne yapacaklarının belli olmadığını kaydetti.
Rakiplerinin Recep Niyaz ve Zafer gibi iki etkili oyuncusu olduğunu hatırlatan Vural, "Kendi evimizde oynayacağımız bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Çünkü arkamızdaki Manisaspor ile aramızda sadece 6 puan var. Herhangi bir sürprize mahal vermemek için sahadan 3 puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.
    Balıkesirspor maçında kötü tezahürattan aldığı seyircisiz oynama cezası nedeniyle bu hafta oynanacak Bucaspor maçını sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyebileceğine dikkat çeken tecrübeli hoca, sözlerini şöyle sürdürdü:
     “Bucaspor maçında en büyük sıkıntımız erkek taraftarlarımızın yanımızda olmayacak olmasıdır. Çünkü bizim içeride oynadığımız maçlarda en büyük güvencemiz taraftarlarımızdı. Geldiğim günden beri iç sahada oynadığımız maçlarda 10 bin taraftarın altında maç oynamadık. Sezon başından beri 26 bin TL ceza ödemişiz. Artık önemli ve bir o kadar zor bir döneme giriyoruz. Bu bakımdan taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Daha sabırlı ve daha sakin olmalılar artık.”
    TFF’nin küfürlü tezahürat kuralına da tepki gösteren Vural, “Taraftarların küfür etmesi tabi ki hoş görülemez ama TFF’nin de bu kuralı yeniden gözden geçirmesi lazım. Yoksa böyle giderse tüm statlar bu kural yüzünden boşalacak.” dedi.
    Sarı kart cezalısı oyuncuların dönmesiyle Nduka ve Murat Ceylan dışında takımda eksik oyuncu bulunmadığını ifade eden tecrübeli hoca, takımının Samsunspor maçındaki performansından da son derece memnun olduğunun altını çizdi.
    Kentin, yönetimin ve taraftarların kendisinden beklentilerinin büyük olduğunu ve bunun farkında olduğunun altını kaydeden tecrübeli teknik adam, “Yılmaz Vural gibi kariyerli ve ünlü bir hoca geldi diye tüm sıkıntılar bitecek diye bir durum söz konusu olamaz. Sonuçta elimde sihirli değnek yok. Buraya apar topar geldim ve bu süre zarfında sadece 1 defa İstanbul’a gidip geldim. Takımın başarısı için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Umarım bu çabalarımız boşa gitmez ve sezon sonunda hem biz hem de Mersin kenti güler. Yoksa kaybeden hem Mersin İdmanyurdu hem de ben olurum." ifadesini kullandı.
CİHAN

Yorumlar