Yıldızlar kategorisinde filenin sultanları Maya Koleji oldu

Mardin'de düzenlenen Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nın kızlar kategorisi final maçları oynandı.

Google Haberlere Abone ol
Yıldızlar kategorisinde filenin sultanları Maya Koleji oldu

Mardin'de düzenlenen Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nın kızlar kategorisi final maçları oynandı. Kızıltepe Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçta Ankara Maya Koleji, İstanbul Bilfen Koleji takımını 2-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon Maya Koleji takımı sevinç gözyaşları dökerken, Bilfen takımının oyuncuları ise üzüntüden gözyaşlarını tutamadı. Oyuncaları antrenörleri teselli etti.

Turnuvanın 3. takımı ise İzmir'den katılan Özel Bornova Koleji oldu. Takımlara madalyaları ve başarı sertifikalarının yanı sıra kupaları takdim edildi. Oyuncular kupayı aldıklarında büyük sevinç yaşadı. Şampiyonluk kupasını almak için çok yoğun bir çalışma içerisinde girdiklerini ifade eden Maya Koleji'nin takım kaptanı Miray Salık, turnuvaya 3 yıldan bu yana katıldıklarını belirtti.

Turnuvanın çok önemli olduğunu da belirten takım kaptanı Miray Salık, "Sırf bu şampiyonluk başarısını yaşamak, şehrimizi temsil etmek için geç saatlere kadar çalıştık. Yeri geldiğinde uykusuz kaldık. Şampiyon olmak için çok uğraştık, gece geç yattık. Rakiplerimizi izledik yorum yaptık. Yeri geldi zorlandık. Ama bir takım olmayı başardık. Hep bir olduk ve kazandık." şeklinde konuştu.

Takımın antrenörü Gökhan Hakan Yıldız ise yaptığı açıklamada, "Turnuvaya istediğimiz gibi başlayamadık. İlk mağlubiyetimizi Bilfen'e karşı aldık. Ama inancımızı hiç yitirmedik. Biz bu turnuvanın sonuna kadar gideceğimizi biliyorduk. Sonunda da yine Bilfen'le karşılaşıp, onları yenerek turnuvanın birincisi olduk. Çok mutluyuz. Sporcularımıza çok teşekkür ediyoruz. Bunu hak ettiler gerçekten." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar