Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:

- "Gençlere büyük bir şans verdik. Hepsi yetenekli isimler. Kendilerine tanınan bu şansı iyi değerlendireceklerine ve başarılı olacaklarına inanıyorum"

Google Haberlere Abone ol
Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksander Trifunovic, "Gençlere büyük bir şans verdik. Hepsi yetenekli isimler. Kendilerine tanınan bu şansı iyi değerlendireceklerine ve başarılı olacaklarına inanıyorum." dedi.

Trifunovic, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Giresun'da yaptıkları çalışmalarla sürdürdüklerini söyledi.

Ligin başlamasına yaklaşık 3 haftalık zaman kaldığını anımsatan Trifunovic, "Sezona ligdeki takımlara göre geç başladık. Bu nedenle rakiplerimizden gerideyiz. Aradaki farkı kapatmak için çok çalışıyoruz. Hazırlık maçları da oynayarak lige tam anlamıyla hazır olmanın gayretindeyiz." diye konuştu.

Hedeflerinin yeni sezonda başarılar elde etmek olduğunu vurgulayan Trifunovic, şu ifadeleri kullandı:

"Geçen sezon ligde ilk kez mücadele ettik ve kümede kalmayı başardık. Tecrübe kazandığımız bir sezonu geride bıraktık. Yeni sezonda hedefimiz daha fazla başarılar elde etmek. Oynayacağımız karşılaşmalarda elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayretinde olacağız. Yeni sezonda başarılı sonuçlar elde etmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz."

Trifunovic, genç oyunculardan kurulu bir takım oluşturduklarını ve basketbol kamuoyunun kendilerinden bahsettiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Yerli ve genç oyunculardan takımın iskeletini oluşturduk. Bu durum herkesin büyük ilgisini çekti. Şu anda basketbol spor kamuoyu Yeşilgiresun Belediyespor'u konuşuyor. Lig öncesi herkes takımın başarılı olup olamayacağı konusunda büyük merak içerisinde. Ligde bu kadroyla başarıyı yakalayacağız. Biz gençlere büyük bir şans verdik. Hepsi yetenekli isimler. Kendilerine tanınan bu şansı iyi değerlendireceklerine ve başarılı olacaklarına inanıyorum."

Yorumlar