Yanal: Bu mücadelenin sonunda şampiyon olacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, mücadelelerinin sonucunda şampiyon olacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yanal: Bu mücadelenin sonunda şampiyon olacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, mücadelelerinin sonucunda şampiyon olacaklarını söyledi.

Takımının Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Bugün çok farklı ve tarihi bir gündü. Fenerbahçe'nin günüydü. Bugün 100 binlerin üstündeki duruşun sembolu olan dışarıda olan bir katılımı vardı, bizde sahada mücadele etmeliydik. Eksiklerimiz vardı ancak ortaya konulan mücadele takdir edilecektir. İki haftadır deplasmanda kaybetmiştik, kaybetme nedenlerimizi biliyoruz. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu mücadelemiz şampiyonluğu getirecektir ve şampiyon olacağız." diye konuştu.

Bir gazetecinin "İlk yarı bittiğinde 8 puanlık fark vardı. Bu fark kapandı. Rakiplerinizin nefesini hissediyor musunuz ?" sorusuna ise Yanal, "Her zaman yüksek çıtayla gitmek zordur. İki tane deplasman maçı kaybettik. Son kaybettiğimiz maç Türk futbol tarihine geçti. Sonuçta puan hanemize yazmadılar. Yine aynı sonuçlar olacaktır. Rakiplerin yaklaşmasında biraz ve kaygı vardı. İki tane maçın kaybedilmesi ve bu özel günü taçlandırmak isteğinden dolayı biraz stres oldu." diye cevap verdi.

Ersun Yanal, Gezi parkı olayları hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ailesinin maçta olmasıyla ilgili olarak da şunları ifade etti:
"Başkanımız geçen gün katıldığı programda çok önemli açıklamalar yaptı. Biz futbolu konuşuyoruz. Yüzbinlerin yürüdüğü organizasyon oldu. Biz hiçbir zaman siyasetin içinde olmadık. Fenerbahçe duruşu sergilemeye devam ediyoruz."

ALPER: BİZ KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ, RAKİPLERİMİZ DÜŞÜNSÜN

Basın toplantısına katılan Alper ise Kasımpaşa maçında önemli olanın kazanmak olduğunu ve kazandıkları içinde mutlu olduklarını söyledi.
Bir gazetecinin "Şampiyonluk yarışında üzerinizde baskı var mı ?" sorusuna ise genç oyuncu, "Dışarıdan baskı yaptırılmaya çalışıyor. Biz içerde hiç stressli değiliz. 4 puan öndeyiz. Şu anda aradaki puanı 7 puana çıkardık. Biz kazanmaya devam edeceğiz. Rakiplerimiz düşünsün." diye cevap verdi.
Basın toplantısına katılan Bekir İrtegün de "Malum iki haftadır bir düşüş vardı. Çok önemli bir günde böyle güzel bir galibiyetle tamamlamak güzeldi. Belki ahım şahım oynamadık. İhtiyacımız olan galibiyeti aldık. Temiz maç oldu. Diye düşünüyorum." dedi.
CİHAN

Yorumlar