Yanal, Akhisar Belediyespor'a yaptıkları jestten dolayı teşekkür etti

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor'a maçtan öncesi Fenerbahçeye yaptıkları jestten dolayı teşekkür etti. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan...

Google Haberlere Abone ol
Yanal, Akhisar Belediyespor'a yaptıkları jestten dolayı teşekkür etti

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor'a maçtan öncesi Fenerbahçeye yaptıkları jestten dolayı teşekkür etti.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktöre Ersun Yanal, Manisa'ya şampiyon olarak geldiklerini söyledi. Yanal, "Akhisar Belediyespor'a yaptıkları jestten dolayı teşekkür ediyorum, bizi onurlandırdılar. Buraya şampiyon olarak gelmek keyifli. Bu keyfi sonuna kadar çıkarmaya çalışıyoruz. Skora gelince, karşılaşmanın başında yediğimiz iki gol var. İstediğimiz ritmi maçın başında yakalayamadık. İkinci yarı başladığında oyunu biraz daha kontrol ettik. Akhisar Belediyespor'u tebrik ediyorum." dedi.

Şampiyonluğunu keyfini yaşadıklarını dile getiren Yanal, "Kendi sahamızda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçının çok güzel bir atmosferde geçeceğini düşünüyorum. Uzun bir şampiyonluk mücadelesinden sonra bunun boşalımını yaşıyoruz." diye konuştu. Yanal, bir basın mensubunun, çalıştırdığı takımların genellikle ikinci yarıda düşüşe geçtiğinin söylendiğini ancak bugün sosyal medyada "Ersun Yanal'ın takımları şampiyonluktan sonra düşüyor" yönünde ifadelerin yer aldığını hatırlatması üzerine "İlla düşürecekler yani, canları sağ olsun. Şampiyonluğun keyfini ve tadını çıkarıyoruz. Bunun karşılığı olarak bugün istediğimiz oyunu oturtamadık, önümüzdeki hafta çok farklı olacağını düşünüyorum." dedi. Bir gazetecinin kalan maçlarda genç oyunculara şans verilip verilmeyeceğini sorması üzerine Yanal, "Sezon başından bu yana devam eden bir kadromuz var. Bu kadro bozulmaz da. Bu kadroyla devam ediyoruz." şeklinde cevap verdi.

Fenerbahçe'nin oyuncusu Cristian Baroni de müsabakaya konsantre olmakta zorlandıklarını ve karşılaşmanın başında yedikleri iki golün ardından toparlanamadıklarını söyledi. Fenerbahçe kariyerini bitirip Brezilya'ya döndüğüne dair haberlerin çıktığını hatırlatan Baroni, "Bu, beni çok üzdü. Bu haber tamamen yalandır. Bu tarz haberlere çok üzülüyorum, bir ailem var ve biz burada çok mutluyuz. Benim, twitter, Facebook, instagramım yok, sosyal medyaya dair hiçbir şeyim yok. Benim ağzımdan çıkıyor gibi haber yapılıyor. Fenerbahçe'de kalmak istiyorum, burada çok mutluyum." dedi.

Fenerbahçeli Kadlec ise müsabakanın başında biraz dalgın olduklarını ve iki gol yediklerini, daha sonra bir gol bulmalarına ve rakibe baskı kurmalarına rağmen yenildiklerini söyledi. Kadlec, Akhisar Belediyesporlu futbolcuların kendilerini alkışlamalarına ilişkin ise böyle bir olayı ilk defa yaşadığını belirterek, "Çok hoş bir görüntüydü. Saygı görmekten dolayı çok mutlu oldum." dedi. Forma şansı bulamamasıyla ilgili bir soru üzerine ise Kadlec şunları söyledi: "Bu konuda hiçbir zaman saygısızlık yapmadım, en iyi şekilde çalıştım, hiç kimseyle kavga etmedim, kendi içimde verdim kavgamı. Kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Zaten bizi bu ortamın şampiyon yaptığını düşünüyorum. Kimse birbirine saygısızlık etmiyor ve birbirine yardım etmeye, desteklemeye çalışıyor." CİHAN

Yorumlar