Xavi’ye benzetilen Şamil: İnsanın emeğinin karşılığını görmesi çok güzel

Bursaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Şamil Cinaz, taraftarların kendisine gösterdiği sevgiye teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol
Xavi’ye benzetilen Şamil: İnsanın emeğinin karşılığını görmesi çok güzel

Bursaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Şamil Cinaz, taraftarların kendisine gösterdiği sevgiye teşekkür etti. Başarılı futbolcu, "İnsanın verdiği emeğin karşılığını görmesi çok güzel. Ben de onlara sahadaki yürekli oyunla, güzel oyunla onların desteklerini geri vermeye çalışıyorum." dedi.

Yeşil-beyazlı takıma sezon başında katılan Şamil, ilk maçlarda tepki görmesine karşın, son dönemdeki yürekli futbolu ile taraftarların gönlünde taht kurdu. Ligde dün akşam oynanan Kayseri Erciyesspor maçı öncesi taraftarların özel pankart açıp, çiçek sunduğu Şamil, Barcelona'nın yıldızı Xavi'ye benzetildi. Şamil için kapalı tribünde "Xawil fan clup. Tüm varlığı ile oynayan bizim baş tacımızdır." pankartı açıldı.

Tecrübeli futbolcu, Kayseri Erciyesspor karşısında çok önemli üç puan aldıklarını belirterek, galibiyeti haftalardır kendilerini desteleyen taraftara armağan etti. Ligin ilk yarısında evlerindeki son maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şamil, "Herkesi tebrik ediyorum, özellikle taraftarlarımızı." diye konuştu.

"SEVGİNİN KARŞILIĞINI SAHADA VERMEYE ÇALIŞIYORUM"

Başarılı futbolcu, taraftarın kendisine gösterdiği sevgi konusunda yaptığı açıklamada ise "Ben yeni transfer oldum. Biraz adaptasyon süreci oluyor. Bunları atlattık çok şükür." diyerek, şöyle konuştu:

"Taraftarın desteği tabi ki beni ateşliyor, beni motive ediyor. Ben de onlara, onların bana gösterdiği saygıyı, sevgiyi, desteğini sahada gösterdiğim iyi performansla onlara vermek istiyorum. Benim tek istediğim bu ve inşallah hep böyle devam ederiz. Bunlar çok güzel şeyler, insanı mutlu ediyor. İnsanın verdiği emeğin karşılığını görmesi çok güzel. Ben de onlara sahadaki yürekli oyunla, güzel oyunla onların desteklerini geri vermeye çalışıyorum."

"SON MAÇIMIZI DA ÜÇ PUANLA BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Şamil, ligin ikinci yarısı için hedeflerini açıklarken de "İlk yarı için son maçımız Gaziantep’te. Bu son maçımızı üç puanla bitirmek istiyoruz. Ondan sonra bir ara var. Orada toparlanıp ikinci yarıya çok iyi bir şekilde başlamak istiyoruz." diye konuştu.

Şamil, takım olarak iki kulvarda yarıştıklarını, hem Ziraat Türkiye Kupası'nda hem de ligde gidebilecekleri yere kadar gitmeye çalışacaklarını da sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar