Volkan Demirel'den hakem kararlarına tepki

Fenerbahçe'nin takım kaptanlarından Volkan Demirel, Elazığspor'la 1 - 1 berabere kaldıkları maçın ardından, hakem kararlarını eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Volkan Demirel'den hakem kararlarına tepki

Fenerbahçe'nin takım kaptanlarından Volkan Demirel, Elazığspor'la 1 - 1 berabere kaldıkları maçın ardından, hakem kararlarını eleştirdi.

Volkan Demirel, artık sıkıldıklarını belirterek, "Her zaman doğru olan şeylerin arkasında durmaya çalıştım. Bazı yerler beni yanlış yerlere çekebilirler. Sivasspor maçında verilmeyen bir penaltı vardı. Bunu herkes gördü. Bazı yerlere de değinmek istemiyorum. Değinirsem bazı insanlar rencide olur. Ardından aynı Sivaspor maçında Egemen'in atılması. Bugün de Cristian, ayağı üzerinde duran futbolcuyu gayri ihtiyari ayağını çekiyor, kırmızı kart görüyor." diye konuştu.

Basında performanslarının tartışıldığını dile getiren Volkan, "Yorumcu ağabeylerimiz her şeyi söyleyebilirler. Sıkıntı yok bizler alıştık. Buradan giriyor buradan çıkıyor. Biraz da şu iki haftayı konuşalım. Bizim maçlarda verilen kararları konuşsunlar. Kimseye yaranmaya çalışılmasın. Biz emek veriyoruz. Saygı gösterilmesini istiyoruz. Herkes hata yapabilir. Biraz daha dikkat edilmesinden yanayım. Fazla şey söylemek istemiyorum. Benim dilimin kemiği yok." ifadelerini kullandı.

"Bize verilen kararların üzerinde biraz daha durulmasını istiyorum. Bize verilen hakemlerin biraz daha izlenip biraz daha görsel olarak incelenmesini istiyorum." diyen Volkan Demirel, sözlerini şöyle tamamladı: "Neticesinde bugün puan kaybettik. Önümüzde daha maçlar var. Ne olursa olsun biz takım arkadaşlarımızla sadece saha içiyle değil saha dışıyla da mücadelemizi vereceğiz. Doğru olan gerçekleşecektir. Ondan sonra belki futbol hayatım bitebilir; ama gerekeni de konuşacağım."

"KUYT: 2 PUANI BIRAKTIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ"

Dirk Kuyt ise Elazığspor karşısında 2 puan bıraktıklarını ifade ederek, üzgün olduklarını söyledi. Kuyt, şöyle konuştu: "İlk yarı bu sezonun en iyi başlangıcını yaptık. Pozisyonlar bulduk; ama futbolda böyledir atamayana atarlar. İkinci yarıda da takımımız vazgeçmedi. Özellikle deplasman maçında 10 kişi oynamak kolay değil. Herkes gördü, Fenerbahçe hiçbir zaman vazgeçmez. 1 - 1'i bulmayı başardık. Belki biraz şansımız olsaydı öne de geçebilirdik. Biz savaşmaya devam edeceğiz." CİHAN

Yorumlar