Volkan Demirel: Galatasaray'dan bazı futbolcular adam gibi oynamadı

Fenerbahçeli Volkan Demirel, derbi maçta Galatasaray'dan bazı oyuncuların adam gibi oynamadığından yakınarak, "Adam gibi oynayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Volkan Demirel: Galatasaray'dan bazı futbolcular adam gibi oynamadı

Fenerbahçeli Volkan Demirel, derbi maçta Galatasaray'dan bazı oyuncuların adam gibi oynamadığından yakınarak, "Adam gibi oynayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin derbi maçta Galatasaray'ya 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli kaleci, rakip takımdan bazı oyuncuların adam gibi maç oynamadığını ifade ederek, "Maçtan önce Galatasaray yönetiminin beni izlemeye aldığını duydum. İşin açıkçası onların bazı Galatasaraylı oyuncuları izlemesi gerekiyor. Bazıları maalesef adam gibi oynamıyorlar. Hatta başka türlü oynuyorlar. Onları izlesinler. Ben hiçbir zaman birşey yapmadım. Benim için sıkıntı yok. Görüldüğü gibi ben hiçbir şey yapmadım. Adam gibi oynayanları tebrik ediyorum. Diğerlerini Galatasaray yönetimi izlesin. Sneijder'e elimi uzattım ters tepti. Bazı yerlerde gider yapacaksınız." diye konuştu.

EMRE İLE BİRLİKTE MELO ATILMALIYDI

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın yönetimini de eleştiren Milli Kaleci, "İlk yarı sert geçti. Emre'nin atılması doğru idi. Ancak Melo'nun da atılması gerekiyordu. Ancak hocamız maçın sonlarına doğru onlardan da birisini attım diye Melo'yu da attı. Tabiki bunlar yenilmemizin bahaneleri değil. Biz bahaneye sağınmıyoruz. Aramızdaki puan farkı 10 indi. İhtiyaçları vardı. Kazandılar." dedi.

Başka bir gazetecinin maçtan önce yenersiniz saha içinde bir takım hareketler yapacağınız konuşuluyordu demesi üzerine Volkan, "Maçı kaçansak adam gibi yenip gitmek nasıl olur onu gösterecektir. Şampiyon olunca gösteririz." diye cevapladı.

Basın toplantsına katılan Bekir İrtegün de "Bu derbide futbol adına çok şey beklerdim. Gergin maç oldu. Biz buraya asla gerginlik yaratmaya da gelmedik. Adam gibi oynamaya geldik. Belli sertlikler olur ancak bir adım ötesi oynayan birkaç futbolcuya yakışmadı. Bunları yenilgiye kılıf olarak söylemiyorum. Bizi yendiler. Deplasmanda yenip taraftarmıza bayram yaşatmak istiyorduk bunu başaramadık özür diliyoruz. Rakip takımdaki bazı oyuncuların tahrikine geldik. Oyun çok durdu. Geçen yıl olduğu gibi tertemiz bir şampiyonluk yaşayacağız." dedi. CİHAN

Yorumlar