Vodafone Arena Stadı'nın tanıtımı yapıldı

Beşiktaş'ta İnönü Stadı'nın yerine yapılan Vodafone Arena Stadı, düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
Vodafone Arena Stadı'nın tanıtımı yapıldı

Beşiktaş'ta İnönü Stadı'nın yerine yapılan Vodafone Arena Stadı, düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

Swissotel’de düzenlenen lansman gecesine; Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri, divan kurulu üyeleri, Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcular, Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt ile spor dünyasından birçok isim ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'ın şanına yakışır bir stada sahip olma zamanının geldiğini söyledi.

Türkiye'nin en akıllı stadını yaptıklarını kaydeden Orman, “En modern ve yüksek teknolojiye sahip Vodafone Arena Stadı projesini hayata geçiriyoruz. Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olan Vodafone Arena; zengin içerikli dijital ekran çözümleri, yüksek hızlı mobil ve Wi-Fi ağıyla donatılacak. Taraftarlarımıza ve ziyaretçilere maç günleri unutulmaz bir deneyim yaşatacak olan Vodafone Arena, farklı boyutlarda HD monitörler, interaktif ekranlar ile stadın farklı noktalarında taraftar röportajları, istatistikler, promosyonlar ve o an oynanan diğer müsabakalarını an be an yayınlıyor olacak. Türkiye’de ilk defa yeşil stat özelliğine de sahip olan Vodafone Arena, fotovoltaik sistemi ile güneşten elektrik elde etme, çatı ve yapıya düşen yağmur suyunu depolayarak kullanma, yeşil bina sertifikalı yapı ürünlerinin kullanımı, soğutucularda-klimalarda ozon dostu gaz kullanımlı cihazların seçimi, kapalı mekanlara yüzde yüz taze hava veren klima gibi pek çok yeniliğe sahip. Vodafone Arena’nın bizim yönetim kurulumuz döneminde gerçekleşiyor olması beni ve çalışma arkadaşlarımı ayrıca gururlandırıyor. Şunu söyleyebilirim ki, bu statta uluslararası pek çok başarıya imza atacağız. Bize bu konuda destek olan başta Vodafone İcra Kurulu başkanı Gökhan Öğüt’e yönetim kurulu üyelerimize, tüm sponsorlarımıza, taraftarlarımıza ve siz değerli dostlarıma çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız ve göstermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Basın mensuplarına açıklamalarda da bulunan Başkan Orman, şampiyonluk yarışı hakkında da "Uzun bir maraton içindeyiz. Herkesin hesabı var. Hak eden şampiyon olacaktır. Şu anda her şey iyi gidiyor. Herkes mutlu durumda. Stadımızın inşaatı hızlı gidiyor. Futbol takımımızın da motivasyonu iyi." dedi.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Olcay Şahan da, tanıtımı yapılan stadın bitmesini sabırsızlıkla beklediklerini ve maçlarını oynamayı beklediklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından sahneye gelen Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcular ve Vodafone İcra Kurulu başkanı Gökhan Öğüt, hazırlanan pastayı kestiler.

Gece katılanlar ise Vodafone Arena Stadı'nın maketinin bol bol fotoğrafını çekti. CİHAN

Yorumlar