Vali Yardımcısı Yörük Satranç Şampiyonu'nu makamında kabul etti

Siirt Özel Celal Değer Koleji öğrencisi Yılmaz Nergiz, Kahramanmaraş’ta yapılan bölge satranç şampiyonasında turnuva 1.

Google Haberlere Abone ol
Vali Yardımcısı Yörük Satranç Şampiyonu'nu makamında kabul etti

Siirt Özel Celal Değer Koleji öğrencisi Yılmaz Nergiz, Kahramanmaraş’ta yapılan bölge satranç şampiyonasında turnuva 1.'si oldu. Şampiyon öğrenciyi ve okul idareci ile öğretmeni makamına kabul eden Siirt Vali Yardımcısı Bahadır Yörük, başarısından ötürü genç şampiyonu kutladı.

Siirt’te amatör sporun tüm dallarının gelişmesi için Siirt valiliği olarak destek verdiklerini belirten Yörük, son yıllarda satranç sporunda Siirt’te önemli derecelerin alınmasının önemli bir başarı olduğunu söyledi. Özel Celal Değer Kolejli Okul Müdürü Abdurrahman Dülger, Eğitimin yanında kültür ve sportif etkinliklere de önem verdiklerini belirtti. Dülger, şöyle konuştu:

"Eğitimin kalitesinin artırılması için önemli hedeflerimiz var. Eğitimin yanında sportif etkinliklerde üst üste aldığımız başarılarla özelde okulumuzu genelde ilimizin adını duyurmaya çalışıyoruz. Nitekim Mart ayında Kahramanmaraş’ta yapılan bölge satranç turnuvasında okulumuz öğrencisi Yılmaz Nergiz tüm rakiplerini geride bırakarak bölge şampiyonu olması yüzümüzü güldürdü. Okul olarak kendisini kutluyor ve başarıların devamını diliyoruz. Satranç ve masa tenisi, voleybol, hentbol gibi dallarda başarılarınız artıyor. Hedefimiz tüm spor dallarında şampiyonluk derece elde etmektir. Emeği geçenleri kutluyorum."

CİHAN

Yorumlar