VakıfBanklı yıldızlar şampiyonluk için sahada

VakıfBank Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, 17-22 Haziran 2014 tarihleri arasında Yıldız Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası final gruplarında şampiyonluk için mücadele edecek. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ndeki 2 Eylül Spor Salonu ve...

Google Haberlere Abone ol
VakıfBanklı yıldızlar şampiyonluk için sahada

VakıfBank Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, 17-22 Haziran 2014 tarihleri arasında Yıldız Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası final gruplarında şampiyonluk için mücadele edecek.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ndeki 2 Eylül Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı turnuvada seri başı olan VakıfBank Yıldız Kız Takımı, 17-22 Haziran tarihleri arasında final grubunda oynayacak.

Final gruplarının kura çekimi 16 Haziran 2014 günü gerçekleşecek ve VakıfBank’ın rakipleri ve maç programı da bu kura çekiminde belli olacak. Grup maçlarını 17, 18, 19 Haziran 2014 tarihlerinde oynayacak olan VakıfBanklı yıldız kızlar, grubu ilk ikide bitirmeleri halinde finale yükselecek.

Dört grupta gerçekleştirilecek mücadeleler sonrasında turnuva 22 Haziran’da son bulacak. Dört torbadan gelecek dörder takımlı gruplarda seri başı takımlar VakıfBank, İlbank, Yeşilyurt ve Arkas Spor olacak. Turnuvaya katılacak sarı siyahlıların kadrosu ise şu şekilde:

                                

Berin Yıldırım, Buket Gülübay, Didem Uysal, Diyana Parshkova, Ecem Vatansever, Ezgi Abanoz, İpek Tuncay, N. Ayşe Turgut, Seda Emir, Sena Güleryüz, Süeda Emir, Tuğba Şenoğlu, Zehra Güneş.

CİHAN

Yorumlar