Uşak Belediyesinden Muratbey Uşak'a destek

- Uşak Belediyesi, Muratbey Uşak'a 75 bin lira destekte bulundu

Google Haberlere Abone ol
Uşak Belediyesinden Muratbey Uşak'a destek


UŞAK (AA) - Uşak Belediyesi, Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak'a 75 bin lira destekte bulundu.

Muratbey Uşak Sportif Başkanı Ömer Özden, teknik heyet ve sporcuları makamında kabul eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Romanya'nın Cluj Napoca takımını iki maçta da yenerek gruplara kalmayı başaran ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi ilk haftasında Fenerbahçe'yi mağlup eden basketbol takımının kentin tanıtımında önemli katkı sağladığını, belediye olarak kulübe 75 bin lira prim desteğinde bulunduklarını söyledi.

Takımın başarısı için ellerinden gelen desteği yapmaya devam edeceklerini kaydeden Cahan, "Muratbey Uşak bizin gururumuz. Hem Avrupa'da hem ligde önemli başarılara imza atıyor. Takımımızın arkasındayız. Umut ediyorum bu sezon daha iyi sonuçlar alıp sıralamada hak ettiğimiz yerde olacağız. Basketbolun şehrimizde gelişmesi sevindirici." dedi.

Kulüp başkanı Özden ise bu yıl daha güçlü bir ekiple mücadele ettiklerini belirterek, sezon sonunda play-off ve Avrupa'da derece elde etmek istediklerini belirtti.

Başantrenör Ozan Bulkaz ise altı günde 3 zorlu maç oynadıklarını ve bu karşılaşmaları kazandıklarını anımsatarak, "Keyfimiz yerinde, çok çalışıyoruz daha iyi yerlere gelmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Genel Menajer Fatihan Erdoğan ise kentin takıma sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Hep birlikte başarılı olacağımızı biliyoruz, kentimizin yöneticileri, taraftarlarımız bir bütün olduk." dedi.

Konuşmaların ardından, Muratbey Uşak oyuncusu Litvanyalı Evaldas Kairys'in 26. doğum günü, kesilen pastayla kutlandı.

Yorumlar