Tütüneker: Taraftarımız bize ağır küfürler ediyor

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında evinde Kardemir Karabükspor’a 1-0 yenilen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Uğur Tütüneker, yedikleri golden sonra Çaykur Rizespor taraftarının kendisine ana avrat küfretmesine sitem ederek, "Bu nefret nedir.

Google Haberlere Abone ol
Tütüneker: Taraftarımız bize ağır küfürler ediyor

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında evinde Kardemir Karabükspor’a 1-0 yenilen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Uğur Tütüneker, yedikleri golden sonra Çaykur Rizespor taraftarının kendisine ana avrat küfretmesine sitem ederek, "Bu nefret nedir. Tribüne çıksam bizi linç edecekler." dedi.

Tütüneker, maç sonu yaptığı açıklamada, mağlubiyetten çok tribünden kendisine ve takımına yapılan tepkilere üzüldüğünü ifade ederek, "Taraftar açısından güzel şeyler yaşamadık. Hakikatten bugün saha tribünde olanlar normal şeyler değil. Gol yedikten sonra bize çok yüklendiler. Biz buraya hizmete geldik. İstemiyorlarsa gideriz. Bu kadar tepkinin anlamı yok ki. Tribünden sular atılıyor. Ne anamız kaldı ne babamız kaldı. Ana avrat küfrettiler. Biz milli futbolcuyuz. 30 yıl bu işe kendimizi verdik. Herkesin bir değeri vardır. Bu nefret nedir. Tribüne çıksam bizi linç edecekler." diye konuştu.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ MUTLU

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas ise Çaykur Rizespor’un çok iyi bir takım olduğunu ifade ederek, "Çaykur Rizespor'un başındaki Uğur hoca da bu ülkenin yetiştirdiği en iyi antrenörlerden biridir. Çaykur Rizespor ligdeki bu zor durumundan kurtulacaktır." dedi.

Kafkas, Çaykur Rizespor taraftarının Uğur Tütüneker’i istifaya davet etmesini ve kendisine gösterdiği tepkiyi kastederek, "Şampiyon olan takım kahraman değil, ligden düşen takım şerefsiz takım değildir. Rizespor’un bu misafirperverliğine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar