Tütüneker: 40 puan için 3, 5 maça ihtiyacımız var

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör Uğur Tütüneker, ligde kalabilmeleri adına 40 puanı yakalamak istediklerini, bunun için 3 galibiyet 1 beraberliğin kendilerine yetebileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Tütüneker: 40 puan için 3, 5 maça ihtiyacımız var

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör Uğur Tütüneker, ligde kalabilmeleri adına 40 puanı yakalamak istediklerini, bunun için 3 galibiyet 1 beraberliğin kendilerine yetebileceğini söyledi. Tütüneker, "40 puan için 3, 5 maça ihtiyacımız var." dedi.

Tütüneker, takımın Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Son 5 maçtır mağlup olmuyoruz. İyi bir istatistik yakaladık. Takımım mücadele anlamında ortaya güzel şeyler koyuyor. Alt sıralardan biraz uzaklaştık. Bu iş bitti diyemeyiz. Çok önemli maçlarımız var. Her maçın karakteri farklı. Lig inanılmaz zor geçiyor. Alt sıralar çok karışık. Bundan sonraki maçlarımıza iyi konsantre olmamız gerekiyor. Daha çok iyi oyun oynamamız, pas yapmamız lazım." dedi.

Tek amaçlarının bu sezon ligde kalmak olduğuna dikkat çeken Tütüneker, "Alt sıralarda çok fazla kaldık. 30 puanımız var ama bize yetmez. Son 7 maç iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Fikstürde avantajlı olduğumuz söyleniyor. Bu ligde avantaj diye bir şey yok. Her takım zorlu. Bu hafta Karabükspor ile oynayacağız. Karabük takım defansını iyi oynayan bir takım. Karabük bu ligin en iyi takımlarından birisi. Galibiyet için oynayacağız. Arkaya yaslanmamamız gerekiyor. Ligde kalabilmek için 40 puana ulaşmamız lazım. 40 puan için 3, 5 maça ihtiyacımız var." diye konuştu.

TAKIMDA KARABÜKSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bu arada Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 5 Nisan Cumartesi günrü saat 19.00'da oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların hırslı olduğu gözlendi.
CİHAN

Yorumlar