Türkiye’nin ilk liselerarası yelken yarışması Haliç'te yapıldı

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vira Yatçılık işbirliği ile geçen yıl ilk kez düzenlenen liselerarası yelken yarışmasının ikincisi Haliç'te gerçekleştirildi. Yarış sonunda İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi birinci, Özel Irmak Okulu...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye’nin ilk liselerarası yelken yarışması Haliç'te yapıldı

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vira Yatçılık işbirliği ile geçen yıl ilk kez düzenlenen liselerarası yelken yarışmasının ikincisi Haliç'te gerçekleştirildi. Yarış sonunda İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi birinci, Özel Irmak Okulu ikinci, Saint Benoit Fransız Lisesi üçüncü oldu.

    20 liseden 4 kişilik ekipler Haliç kıyısındaki parkurda kıyasıya yarıştı. Yarı finale kalan Özel Irmak Okulu, Fenerbahçe Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, Saint Benoit Fransız Lisesi, Saint Joseph Fransız Lisesi, Bilfen Anadolu Lisesi ve Açı Lisesi arasından İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi, Saint Benoit Fransız Lisesi ve Özel Irmak Okulu finale çıkan takım oldu.

    En başarılı olan İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi birinci, Özel Irmak Okulu ikinci, Saint Benoit Fransız Lisesi ise üçüncü oldu.

     CİHAN

Yorumlar