Türkiye Enduro Şampiyonası Urla’da yapıldı

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği ve Urla Belediyesi’nin destek verdiği Türkiye Enduro Şampiyonası'nın, “Otizm” temasıyla düzenlenen 2.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Enduro Şampiyonası Urla’da yapıldı

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği ve Urla Belediyesi’nin destek verdiği Türkiye Enduro Şampiyonası'nın, “Otizm” temasıyla düzenlenen 2. ayak yarışı, İzmir'in Urla ilçesinde tamamlandı. Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları Kulübü'nün evsahipliğindeki yarışa, 90 erkek ve 4 bayan sporcu katıldı.

Yarışlarda dereceye girenlere, törenle kupa verildi. Dereceye giremeyenlere ise teselli madalyaları dağıtıldı. Tören, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sporseverin katılımıyla yapıldı. Başkan Uyar, konuşmasında, “Bu sıcak karşılamadan dolayı şahsım ve Urla Belediyesi adına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte bu tür organizasyonların artarak devam etmesini istiyoruz. Urla'da özellikle gençlerin ve çocukların bilinçli olarak motor sporlarına yönlendirilmesi adına da etkinlikler yapılması konusunda beraber çalışabileceğimizi umuyoruz. Urla Belediyesi olarak halkımıza motor konusunda yapmak istediğimiz bilinçlendirme çalışmalarında federasyonunuzun da desteğini bekliyoruz.” dedi.

Federasyon olarak herkesin emniyetli bir şekilde motosiklete binmesi için gerekli eğitimi ve desteği vermeye hazır olduklarını belirten Kulüp Başkanı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akülke ise, “Tüm branşlarda en yüksek katılımla bu senenin rekorunu kırdık. On sene önce bu yola, alternatif spor turizm adı altında çıkmıştık. Çok zorlanmıştık. Şimdi görüyorum ki çalışmalarımız boşa gitmemiş. Başkanımızla bu işi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar