Türkiye-Bosna Hersek maçından notlar

- Karşılaşma öncesinde emniyet mensupları salonda arama yaptı - TBF Başkanı Türkoğlu ve TBF Genel Koordinatörü Onan, basketbolu bırakan eski milli oyuncular Nevriye Yılmaz ve Yasemin Horasan'a maç öncesi plaket verdi

Google Haberlere Abone ol
Türkiye-Bosna Hersek maçından notlar

ANKARA (AA) - 2017 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Türkiye ile Bosna Hersek arasında yapılan karşılaşma öncesinde, salonda geniş güvenlik önlemleri alındı.

Karşılaşmanın başlamasına yaklaşık 2 saat kala eğitimli köpeklerle salona gelen emniyet güçleri, detaylı bir arama yaptı. Maçı izlemeye gelen taraftarların sırt çantaları, güvenlik nedeniyle salona sokulmadı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan, aktif sporculuk kariyerine son veren eski milli oyuncular Nevriye Yılmaz ve Yasemin Horasan'a maç öncesinde plaket verdi.

Türkoğlu ve Onan, daha sonra milli basketbolcuların yanı sıra Bosna Hersek teknik ekibi ve oyuncularına da başarı dileğinde bulundu.

12 Dev Adam Basketbol Okulları'nın ülke genelinden gelen öğrencileri de tribünlerde yer aldı. Öğrenciler, maç öncesinde milli takım sporcularıyla fotoğraf çektirdi.


- Tribünler boş kaldı

Türkiye ile Bosna Hersek arasında yapılan karşılaşmaya Ankaralı basketbolseverler fazla ilgi göstermedi.

Millilerin, Ankara'da daha önce oynadığı maçlarda salonu dolduran ve takıma büyük destek veren Ankaralılar, Bosna Hersek maçında tribünlerin ancak yarısına yakınını doldurdu.

Yorumlar