Tuna: Karşımızda iyi bir Bursaspor vardı

Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, karşılarında iyi bir Bursaspor’un olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Tuna: Karşımızda iyi bir Bursaspor vardı

Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, karşılarında iyi bir Bursaspor’un olduğunu söyledi. Tamer Tuna, “Onlar da kazanmak isteyerek oynadı. Ama 2 disiplinli takımın zaman zaman birbirini çevirebileceği bir maç şeklinde geçti oyun.” dedi.

    0-0 berabere biten Bursaspor maçını değerlendiren Tuna, kazanmak istediklerini kaydederek, “Bu konuda da tüm mücadeleyi ortaya koymaya çalıştık. İyi bir Bursaspor vardı karşımızda. Onlar da kazanmak isteyerek oynadı. Ama 2 disiplinli takımın zaman zaman birbirini çevirebileceği bir maç şeklinde geçti oyun. Kazanarak kapatmak istedik ama geçirdiğimiz 6 haftalık sürece bakılırsa 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ilk yarıyı bitirmiş olmak bizim hedeflerimiz adına çok önemliydi. Bunu sağlamaya çalıştık. Gaziantepspor’u en azından küme düşmeye oynayan takımdan ziyade üst sıraları hedefleyen bir takım haline dönüştürmek için ikinci yarı planlarımızı yapmak üzere ilk yarıyı bitirmek istedik.” diye konuştu. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın geçtiğimiz günlerde bırakacağına dair açıklamalarına değinen Tuna, “Bu her teknik adamın davranması gerektiği gibi bir durumdu. 12 Ocak’a kadar görevimizin başındayız. Bundan sonraki süreç biz de merak ediyoruz.” yorumunda bulundu.

    Gaziantepspor’un golcü ismi Cenk Tosun da maça iyi başladıklarını kaydederek, kendisinin ilk yarıda topu ağlara gönderdiği pozisyonun nizami bir gol olduğunun söylendiğini hatırlattı. İkinci yarıya da baskılı başladıklarını dile getiren Tosun, “İkinci yarının sonlarına doğru iyi pozisyonlara girdik. Ama bugün şanssızdık. Pozisyonlarımızı değerlendiremedik. 3 puanı biz hak ediyorduk. Şimdi maçı unutup devre arasında iyi hazırlanıp ikinci yarıya iyi hazırlanmak istiyoruz.” açıklamasını yaptı. Transfer söylentileri ile ilgili bir soruyu cevaplandıran Tosun, bu konularda konuşmayı pek arzu etmediğini söyleyerek “Sezon sonuna kadar kontratım var. Yönetim ne yaparsa ona saygı duyacağım.” değerlendirmesinde bulundu.

    Şenol Can da ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istediklerini vurgulayarak şunları söyledi: “Karşımızda güçlü disiplinli oynayan bir Bursaspor vardı. Hocamız da bize Bursaspor’un böyle oynayacağını söyledi. İkinci yarıda da git-geller oldu. 2 taraf da atabilirdi. 1 puan da fena sayılmaz.” CİHAN

Yorumlar