Tuna Aktürk: Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyoruz

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Spor Toto Süper Lig'de 3-4 yıl içinde ilk beşe oynamak istediklerini belirterek, "Şimdi kalıcı olmayı hedefledik. Balıkesirspor, Balıkesir'in 2-3 adım önüne geçti." dedi.38 yıl aradan sonra Süper...

Google Haberlere Abone ol
Tuna Aktürk: Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyoruz

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Spor Toto Süper Lig'de 3-4 yıl içinde ilk beşe oynamak istediklerini belirterek, "Şimdi kalıcı olmayı hedefledik. Balıkesirspor, Balıkesir'in 2-3 adım önüne geçti." dedi.

38 yıl aradan sonra Süper Lige çıkan Balıkesirspor'da yönetim sezon öncesi Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan'ı ziyaret etti. Başkan Aktürk, Alkan'a sırtında ismi yazılı olan 10 numaralı Balıkesirspor forması hediye etti.

Başkan Aktürk ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Rektör Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Balıkesirspor ile gurur duyduklarını söyledi. Balıkesirspor'un önemli bir marka olduğunu ifade ederek, "Sizleri tebrik ediyorum. Önemli bir başarıya imza attınız. Balıkesir'e inanılmaz katkı sağladınız. Balıkesirspor Balıkesir'in önemli bir markası, geçen sezon düşmeyelim diye başladık ve inanılmaz bir başarı yakaladık. Bu başarı 10 numaraya yakıştı. Temennimiz bu başarılara süper ligde de imza atmak inşallah zirvede kalmak için uğraş veren bir ekip olursunuz. Futbolun heyecanı başka." dedi.

Rektör Alkan'a teşekkür eden Kulüp Başkanı Aktürk, "Süper Lig'de 3-4 yıl içinde ilk beşe oynamak istiyoruz. Şimdi kalıcı olmayı hedefledik. Balıkesirspor Balıkesir'in 2-3 adım önüne geçti. Şehri ne kadar Balıkesirspor'un yanına yaklaştırırsak şehrin gelişmesi o kadar iyi olur. Siz, bize her zaman destek oldunuz. Teşekkür ederiz." diye konuştu.

"BAŞARI ALKIŞLANACAK BİR BAŞARI"

Kırmızı-beyazlı yönetim daha sonra Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti. 2014 yılının Balıkesir açısından tarihi bir yıl olduğunu ifade eden Vali Turhan, yeni yönetimi de kutladı. Büyükşehir olmanın ve süper lige çıkmanın büyük bir olay olduğuna dikkati çeken Vali Turhan, "Bu kadar mütevazı bütçe ile bunu başarmak kolay değil. Şimdi ligde kalmalı ve başarılı olmalıyız. Başarılan olay büyük bir olay. Bu başarı alkışlanacak bir başarı. Gölge düşürülmemeli. Herkesin bu takıma destek olması gerekir. Ben hazırım. Bu benim sorumluluğum ve boynumun borcudur." ifadelerini kullandı.

Başkan Aktürk ise Balıkesirspor'u daha başarılı kılmak için çok çalışacaklarını belirterek, her zaman yanlarında olarak maddi ve manevi destek veren Vali Turhan'a teşekkür ederek, Balıkesirspor forması hediye etti.

CİHAN

Yorumlar