Trabzonspor'un yeni Halilhodzic, çalışmalara hızlı başladı

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı ve dün gece şehre getirdiği teknik direktör Vahid Halilhodzic, çalışmalara hızlı başladı.Dün gece yarısı geldiği Trabzon Havalimanı'nda bordo mavili taraftarlarca coşkuyla karşılanan Boşnak teknik adam,...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'un yeni Halilhodzic, çalışmalara hızlı başladı

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı ve dün gece şehre getirdiği teknik direktör Vahid Halilhodzic, çalışmalara hızlı başladı.

Dün gece yarısı geldiği Trabzon Havalimanı'nda bordo mavili taraftarlarca coşkuyla karşılanan Boşnak teknik adam, bu sabah saatlerinde de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geldi. Yardımcıları Cyril Moine, Jacgues Bonnevay, Mickael Boully, Sandy Guichard ve Fatih Kavlak ile ilk olarak antrenman sahalarını gezen Halilhodzic, daha sonra tüm teknik ekibin katılımıyla bir toplantı yaptı.

Kulüp görevlilerinin de yer aldığı toplantıda kamp programı ve kadrosu üzerinde çalışmalar yapan Boşnak teknik adam, transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi aldığı öğrenildi. Kadroya en az 4 yabancı oyuncu takviyesi istediği belirtilen tecrübeli hocanın, kadroda düşünülmeyen yabancı futbolculardan Gustavo Colman, Souleymanu Bamba, Florent Malouda ve Celustka'nın bir an önce gönderilmesi talep ettiği öğrenildi.

Bu arada, başarıl teknik adam ile yarın saat 12.00'de Mehmet ali Yılmaz Tesisleri'nde basın huzurunda sözleşme imzalanacağı duyuruldu.

CİHAN

Yorumlar