Trabzonsporlu Şahin Aygüneş: Trabzonspor her sezon Avrupa'da olmayı hak ediyor

Trabzonspor’un ara transferde Kasımpaşa’dan renklerine kattığı Şahin Aygüneş, üst üste alacakları iyi sonuçlarla ligin üst sıralarda kendilerine yer bulacaklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonsporlu Şahin Aygüneş: Trabzonspor her sezon Avrupa'da olmayı hak ediyor

Trabzonspor’un ara transferde Kasımpaşa’dan renklerine kattığı Şahin Aygüneş, üst üste alacakları iyi sonuçlarla ligin üst sıralarda kendilerine yer bulacaklarını belirtti. Şahin, Trabzonspor’un her sezon Avrupa’da olması gerektiğinin de altını çizdi.

    Uzun bir aranın ardından geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönen Trabzonspor’da moraller yerine geldi. Bordo-mavililer, galibiyet serisini sürdürmek ve ligin üst sıralarındaki yerini sağlamlaştırmak için cuma akşamı sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçına da galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Antrenmanları basına ve taraftara kapatan teknik sorumlu Hami Mandıralı, talebelerini bu maça motive etmeye çalışıyor. Kasımpaşa maçı bordo-mavililerin yeni transferlerinden Şahin Aygüneş için de ayrı bir önem taşıyor. Devre arasında Kasımpaşa’dan transfer edilen genç futbolcu, hocasının forma vermesi halinde eski takımına karşı mücadele edecek.

    Trabzonlu olan Şahin, Trabzonspor Dergisi’ne verdiği röportajda, Trabzonspor’a gelerek gurbet hayatının sona erdiğini belirtti. Çocukluğunun Almanya’da Trabzonspor’u izleyecek geçtiğini anlatan gurbetçi oyuncu, hayalini kurduğu takıma geldiğini, bundan sonra ilk 11’in değişmezleri arasındaki yeri almak istediğini ifade etti. Hocası Hami Mandıralı’ya hayran olduğunu dile getiren Şahin, Mandıralı’nın çocukluğunun idolü olduğunu da vurguladı. Kasımpaşa’da 3 yıl boyunca düzeli bir şekilde forma şansı bulduğunu hatırlatan Şahin, çapraz bağlarındaki yırtılmanın ardından 10 ay sahalardan uzak kaldığına değindi. O dönemde yurt dışından önemli teklifler aldığını dile getiren futbolcu, yapılan görüşmelere rağmen anlaşma sağlanamadığını belirtti. Şahin, yaşadığı sakatlığın ardından yeniden sağlığına kavuştuğunu ve oynayabilecek duruma geldiği bir dönemde de Trabzonspor’a transferin gerçekleştiğine işaret etti.

    Daha çok hücuma dönük orta saha oyuncusu pozisyonunda forma giydiğini anlatan Şahin, “Hep forvet olarak oynamadım. İkili forvet oynadığımız zaman ben daha çok hücuma dönek orta saha oyuncusu gibi mücadele ediyorum. Ayrıca kanatlarda da görev aldım. Ben tek forvet olarak oynayamam, yapıma uygun değil. Yüzümün kaleye dönük olması gerekiyor.” dedi.

    Trabzonspor’un her sezon Avrupa’da olması gerektiğinin altını çizen Şahin, bu sezon taraftarlarını çok üzseler de üst üste alacakları iyi sonuçlarla zirvede kendilerine yer bulacaklarına inandığını dile getirdi.

    En büyük hedefinin düzenli olarak ilk 11’de forma giymek olduğunu vurgulayan genç futbolcu, golleri ve asistleriyle takıma katkıda bulunmak istediğini kaydetti. Şahin, takım arkadaşı Emre Güral’ın da çok yetenekli bir golcü olduğunu ifade etti.



CİHAN

Yorumlar