Trabzonsporlu Onur: Hami hoca ile takım olduk

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı ve takım kaptanı başarılı kaleci Onur Recep Kıvrak, öğrencilerle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonsporlu Onur: Hami hoca ile takım olduk

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı ve takım kaptanı başarılı kaleci Onur Recep Kıvrak, öğrencilerle buluştu. Gençlere başarı içini hedeflerinin peşinde kararlılıkla koşmayı tavsiye eden Hami Mandıralı ve Onur, gönül verdikleri bordo-mavili renklere de sahip çıkmalarını istedi.

    Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Hami Mandıralı ve kaleci Onur, okula gelişlerince örenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. İkili, okul yöneticilerle yaptıkları görüşmenin ardından da öğrencilerle sohbet etti. Başarılı kaleci Onur’u övün teknik sorumlu Hami Mandıralı, “Trabzonspor kaptanlığından öte çok karakterli, Trabzonspor’u sahiplenen, koruyan ve sahada adam gibi bu anlı, şanlı formanın hakkını veren çok değerli bir kardeşimiz. Onun ve diğer arkadaşlarının katkısıyla şuanda hala bir hedefin peşinde koşuyoruz.” dedi.

    Kendi şehrinde ve takımında hocalık yapmanın onur ve gurur verici bir şey olduğunu ifade eden genç hoca, şöyle konuştu: “Bunun onurunu futbolcuyken de teknik adam yaparken hep yaşadım. Gittiğimiz her şehirde bunun karşılığını görüyorum. Bu şahsım adına çok onur verici bir şey. Şimdi yeni bir heyecan içeninde teknik adam olarak Onur ve arkadaşlarımızla beraber güzel şeylere imza atmayı çalışıyoruz. Sizin takımınız. Sevdiğiniz renkler. Onu sevip, koruyun, sahiplenin.”

ONUR: HAMİ HOCA İLE TAKIM OLDUK

    Kaleci Onur, Hami hocayla çalışmanın kendisi için çok büyük bir onur olduğunu dile getirdi. Takım arkadaşları için de aynı şeylerin geçerli olduğunu anlatan başarılı kaleci, “Biz bunun farkındayız. Şükürler olsun ki, Hami hoca başa geçtiğinde takım olduk. Bu son 4-5 haftadır gözle görüyorsunuz. Pozisyon bile vermiyoruz. O yüzden hocamın sayesinde biraz dinleniyorum.” dedi.

    Trabzonspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu bir kez daha tekrarlayan Onur, sözlerini şöyle tamamladı: “Ben gökdelenlerin olduğu yerleri hiç hayal etmedim. Trabzon gibi küçük ama insanların kalpleri ile konuştuğu yer hayal ettim. Bu hayali gerçekleştirdim. Yani öyle gökdelenlerin olduğu yerde başarılı olacağız diye bir şey yok. Başarı her yerde yakalanır, yeter ki insan istesin. İnşaallah Trabzonlu ve Trabzonsporlu Onur olarak futbolu bırakırım.”

    Konuşmaların ardından okul yönetimi tarafından Hami Mandıralı ve Onur Recep Kıvrak’a plaket verildi.
CİHAN

Yorumlar