Trabzonspor'da gelen çok, giden yok

Gelecek sezon için şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak için transferlerine devam eden Trabzonspor, şuana kadar 6 yerli futbolcuyu kadrosuna kattı. Yeni transferlerle kadrosundaki oyuncu sayısı 34’e çıkan bordo-mavililer, bazı yerli oyuncuların...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da gelen çok, giden yok

Gelecek sezon için şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak için transferlerine devam eden Trabzonspor, şuana kadar 6 yerli futbolcuyu kadrosuna kattı. Yeni transferlerle kadrosundaki oyuncu sayısı 34’e çıkan bordo-mavililer, bazı yerli oyuncuların yanı sıra hem yabancı sınırlaması tutturmak hem de alınacak yeni yabancılara yer açmak için elindeki bazı isimleri göndermek zorunda.

Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Serhat Çakmak, Anıl Demir, Gökhan Karadeniz ve Turgut Doğan Şahin ile sözleşme imzalayan bordo-mavililer, görüşmelerini sürdürdüğü Kasımpaşalı Adem Büyük ve Kardemir Karabükspor’dan İshak Doğan’ı da alarak yerli transferi kapatmayı planlıyor.

Karadeniz ekibi, yapacağı yabancı takviyelerle de yeni sezon hazırlıklarına kadar transferi bitirmeyi hedefliyor. Şuana kadar Adrian’ı satan ve Gökhan Alsan’ı da kiralık gönderen bordo-mavililer, gelecek sezon kadroyu 27 futbolcuyla sınırlayacak. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak başka takımlarda forma giyen Aykut Akgün, Batuhan Karadeniz, Hasan Ahmet Sarı, Celutska ve Jebrin kadroda düşünülmeyen futbolcuların başında geliyor. Gustavo Colma, Marc Janko, Bamba ve Malouda da elden çıkartılmak istenin diğer isimler. Yabancılardan Bosingwa ve Bourceanu’yu kadroda tutmak isteyen Trabzonspor, Henrique’yi de cazip bir teklif gelmesi halinde satmayı planlıyor. Ancak, Henrique dışındaki diğer yabancılara ciddi bir resmi teklifin gelmemesi Karadeniz kurmaylarının elini kolunu bağlıyor. Kadrosunda şu an 9 yabancısı olan Trabzonspor, 5+3 kuralı ve yapılacak yeni transferler yer açmak için bu oyuncuların bir çoğunu satmak zorunda.

CİHAN

Yorumlar