Trabzonspor zirvede bitirmek istiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor gruptaki son maçına liderliğini korumak için çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor zirvede bitirmek istiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor gruptaki son maçına liderliğini korumak için çıkacak. Bordo mavililer deplasmanda oynayacağı Lazio maçını kaybetmemesi halinde grubu 1. bitirecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor gruptaki son maçında deplasmanda Lazio ile yarın saat 22.05'te karşılaşacak. Bordo mavililere mağlubiyet dışındaki her sonuç grup liderliğini getirecek. UEFA Avrupa Ligi’ndeki bu önemli karşılaşma yarın 22:05'ten itibaren NTV'den canlı yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında İtalya'nın Lazio takımı ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, rakibiyle liderlik mücadelesi verecek. Grupta 5 maç sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik ile 13 puan toplayıp lider durumda bulunarak 2. tura yükselmeyi garantileyen bordo-mavililer, 11 puanla 2. sırada yer alan Lazio karşısında grup liderliğini korumaya çalışacak. Karadeniz ekibi, yenilmemesi halinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi grubundan 1. olarak çıkma başarısı gösterecek.

SON YENİLGİ PSV EİNDHOVEN'DEN ALINDI

Bordo mavliler Avrupa kupalarında en son yenilgisini 23 Şubat 2012'de deplasmanda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı karşısında 4-1'lik sonuçla aldı. O tarihten sonra 657 gündür mağlubiyet yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, yenilmezlik serisini de 14'e çıkararak Galatasaray'ın 15 maçlık yenilmezlik rekoruna bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Trabzonspor, İtalyan rakibi karşısında kazanması halinde art arda Avrupa kupalarında altıncı deplasman galibiyetini elde ederek, Türkiye'de bir başarıya daha imza atacak.

Trabzonspor'da Henrique ve Olcan Adın UEFA Avrupa Ligi ön eleme, play-off ve grup maçlarında ön plana çıkan oyuncular oldu. Brezilyalı futbolcu 8 gol, Olcan Adın da 5 gol olmak üzere bordo-mavili takımın Avrupa'da kaydettiği 26 golün 13'üne imza atma başarısı gösterdiler.
CİHAN

Yorumlar