Trabzonspor yönetimi, TFF'nin Fenerbahçe maçıyla ilgili kararına itiraz edecek

Trabzonspor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun (TFF) Fenerbahçe maçıyla ilgili karara uyacağını, ancak saygı duymadığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor yönetimi, TFF'nin Fenerbahçe maçıyla ilgili kararına itiraz edecek

Trabzonspor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun (TFF) Fenerbahçe maçıyla ilgili karara uyacağını, ancak saygı duymadığını belirtti. Bordo-mavili kulübün yönetimi, hükmen mağlubiyet kararına karşı hukuki tüm haklarını kullanacağını da bildirdi.

"ŞİKEYİ ÖRTMEYE ÇALIŞAN VE HIRSIZI KORUYAN BİR ANLAYIŞ HAKİM"

TFF'nin kararının ardından kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor – Fenerbahçe maçına ilişkin almış olduğu hükmen mağlubiyet kararının ardından hukuki tüm haklarımızı kullanacağımızın bilinmesini istiyoruz." denilerek şu ifadelere yer verildi:

"Dün gece katıldığı bir televizyon programında adeta şikeyi örtmeye çalışan ve hırsızı koruyan bir anlayış sergileyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın bundan başka bir karar alması beklenemezdi. Bağlı olduğumuz federasyonun vermiş olduğu karara uyarız ancak saygı duymuyoruz. Yapacağımız savunma ile kararın değişeceğine olan inancımız tam."

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun vermiş olduğu seyircisiz oyna cezasında yaptıkları itiraz sonucu İndirime gidildiğini hatırlatan yönetim, benzer bir kararın bu konuda da alınmasını beklediklerini kaydetti. Açıklamada, maçın tekrar edilmesine ilişkin beklentiyle gerekli itirazın ilgili makamlara yapacağı ifade edildi.
CİHAN

Yorumlar