Trabzonspor Teknik Sorumlusu: Hedeflediğimizi başardık

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu, Avrupa kupalarını hedeflediklerini bunu da başardıklarını açıkladı. Spor Toto Süper Lig'in 34'ncü haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Trabzonspor’u konuk etti. Karşılaşma Trabzonspor’un...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor Teknik Sorumlusu: Hedeflediğimizi başardık

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu, Avrupa kupalarını hedeflediklerini bunu da başardıklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 34'ncü haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Trabzonspor’u konuk etti. Karşılaşma Trabzonspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor’un deplasmanda Antalyaspor’u 2-0 yenmesinin ardından Karabükspor’un da rakibi Sivasspor’u 1-0 mağlup etmesiyle Bordo –Mavili takım direk olarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı.

Maç sonrası basın toplantısına katılan Cemil Lütfi Canalioğlu,Hami Mandıralı’nın takımın başına gelmesinin ardından camiaya bir söz verdiklerini, Avrupa kupalarını hedeflediklerini bunu da başardıklarını aktardı. Antalyaspor karşısında da iyi bir skor elde ettiklerini açıklayan Canalioğlu, bugün son sözü söylediklerini ve sezonu mutlu bir şekilde bitirdiklerini aktardı.

Trabzonspor’un golünü kaydeden Zeki Yavru, attığı golün çok önemli olmadığını sevinemediğini, Soma’da yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduklarını ancak kendilerinin de işinin futbol olduğunu ifade etti. Yavru, Soma’da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diledi.

Trabzonsporlu Adrian, çok mutlu olduğunu, ligi bitirmek istedikleri noktada tamamladıklarını vurguladı. Herkesin üzerine düşeni yaptığını aktaran Adrian, maça iyi başladıklarını kendilerinin iyi bir skorla ayrıldığını Sivasspor maçından gelen sevindirici haberle de ligi dördüncü sırada tamamladıklarını söyledi.

TRABZONSPOR SOMA’YA GİDİYOR

Soma’da yaşanan elim olayın ardından hayatını kaybeden ailelere destek olmak için Trabzonspor yarın Manisa’ya gidiyor. Antalya’dan İzmir’e uçakla geçecek bordo mavililer öğlen saatlerinde Soma’ya geçecek. Trabzonsporlu oyuncular ve yöneticiler Soma’da hayatını kaybeden ailelerin yanında olmak için bu ziyareti gerçekleştireceklerini aktardı.

‘GİRDİĞİMİZ POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK’

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini, Trabzonspor’un da ikinci yarı tempoyu yükselterek galip geldiğini belirtti.

Küme düşen kırmızı beyazlı takımın teknik patronu Fuat Çapa, karşılaşmanın son 30-35 dakikasında çok kötü bir performans sergilediklerini, bugün sahaya 15 kişi olarak çıktıklarını hatırlattı. Medical Park Antalyaspor’un geleceği için umut verici olan oyunculara Trabzonspor karşısında forma şansı verdiklerini açıklayan Çapa, oyuncularının da kendilerini göstermeye çalıştığını ifade etti.

Medical Park Antalyaspor’da lig bitmeden bazı oyuncuların kulübü terk etmesiyle ilgili de Çapa şunları söyledi:

"Bazı oyuncuların kulüpten izin almaları bazı oyuncularında sakatlıktan uzun sğüre dönmediğini söyleyebiliriz. Bu tür konuları dinlendirmenin manası yok. Biz 8 haftanın analizini yapabiliriz. 8 haftada çok şey çıkarttığımı bir şeyler öğrenebileceğimnizi düşünüyorum. Gelecek adına bize birşeyler kattı. Bazı oyuncuların sözleşmesi 31 mayısa kadar devam ediyorsa ne olursa olsun devam etmek zorundalar biraz sitemkar olabiliriz.”

Medical Park Antalyasporlu oyuncu Seddar Karaman, istemedikleri sonuçları alarak ligden düştüklerini, takımı düşürenlerin kendileri olduğunu çıkaracak olanlarında yine kendileri olacağını açıkladı.

Karaman, Soma’da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diledi. Kırmızı-Beyazlı oyuncu Ozan Evrim Güvenç, ligden düştükelrini futbolun içinde bunların olduğunu tekrardan süper lige çıkmak istediklerini vurguladı.

CİHAN

Yorumlar