Trabzonspor taraftarlarından kaptan Onur'a mektup

Spor Toto Süper Lig'de yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Trabzonspor, konaklayacağı Safranbolu ilçesine geldi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor taraftarlarından kaptan Onur'a mektup

Spor Toto Süper Lig'de yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Trabzonspor, konaklayacağı Safranbolu ilçesine geldi. Trabzonspor’u yaklaşık 50 kişilik bir taraftar topluluğu karşıladı. Bordo - mavili taraftarlar, Onur Recep Kıvrak’a otel bahçesinde çiçek ve mektup verdi.

Karabük Üniversitesi Trabzonspor Taraftar Kulübü ve Yenice Trabzonspor Derneği üyelerinden oluşan 50 kişilik taraftar topluluğu, takımlarını tezahüratlarla karşıladılar.
Karabük Üniversitesi Trabzonspor Taraftar Kulübü Başkanı Mecit Yakupoğlu, takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak’a otel bahçesinde çiçek ve yazdıkları bir mektup verdi. Taraftarlar, kaptan Onur'dan mektubu takım arkadaşlarına da okuyarak, maçı kazanmalarını istedi.

Onur ise mektubu okuyacağını, gösterilen ilgiden memnun olduklarını, takımı eski günlerine döndüreceklerini söyledi. Ardından bordo - mavili taraftarlarla fotoğraf çektiren Trabzonsporlu futbolcular, Karabük Hasan Doğan Tesisleri'nde yaptıkları idmanın ardından konaklayacakları otele geçti. CİHAN

Yorumlar