Trabzonspor maçına hazırlanan Bursaspor'da Ferhat da sakatlandı

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma şansını kaybeden Bursaspor'un peşini sakatlıklar bırakmıyor. Serdar Aziz ve Basser sezonu kapatırken bugünkü antrenmanda da Ferhat Kiraz sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı. Bursaspor,...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor maçına hazırlanan Bursaspor'da Ferhat da sakatlandı

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma şansını kaybeden Bursaspor'un peşini sakatlıklar bırakmıyor. Serdar Aziz ve Basser sezonu kapatırken bugünkü antrenmanda da Ferhat Kiraz sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı.

Bursaspor, Süper Lig'in 32. haftasında kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanın yaklaşık 1.5 saat sürdüğü açıklandı.

Isınma koşuları ile başlayan antrenman 5’e 2 pas press oyunu ile devam etti. Çalışmanın ikinci bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı. Son bölümde ise taktik çift kale maç yapıldı. Antrenmana tedavileri süren Serdar Aziz ve Sercan Yıldırım ile dün yapılan çalışmada sakatlanan Faslı oyuncu Michael Basser katılmadı. Sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre Michael Basser’in yapılan kontrolleri sonrasında kasık adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezona kapattığı bildirildi.

FERHAT KİRESSAKATLANDI

Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncumuz Renato Civelli ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Çalışma sırasında Ferhat Kiraz, Kaptan İbrahim Öztürk ile girdiği hava topunda sakatlandı.

İbrahim Öztürk’ün ayağına basması sonucunda sağ ayak bileğinde açılma meydana gelen Ferhat çalışmayı yarıda bıraktı ve dikiş için Acıbadem Hastanesi’ne gitti. Bursaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenman ile sürdürecek.

CİHAN

Yorumlar