Trabzonspor-Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Haftanın finalini Trabzonspor yapıyor... Bordo-Mavililer, ligin ilk yarısında farklı mağlup olduğu Karabük'ü Avni Aker'de ağırlıyor. Evet, futbol 3 ihtimalli ama Fırtına için bu gece tek hedef galibiyet ve ikinci yarıdaki seriyi sürdürüp farkı eritmek.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor-Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Haftanın finalini Trabzonspor yapıyor... Bordo-Mavililer, ligin ilk yarısında ayrıcalıklı yenik bulunduğu Karabük'ü Avni Aker'de ağırlıyor. Evet, futbol 3 ihtimalli lakin Fırtına için bu gece tek gaye galibiyet ve ikinci yarıdaki seriyi sürdürüp farkı eritmek.

Süper Lig’de haftanın kapanışını Trabzonspor yapıyor... Karadeniz ekibinin rakibi, yarışın ilk aşamasında 3-0 kaybettiği Karabükspor. Normal şartlar altında futbol 3 ihtimalli bir oyun lakin Fırtına adına bu gecenin tek misyonu 3 puan. Yenilgi zaten Ersun Yanal ve öğrencileri için iri bir yıkım olacak, lakin beraberliği bile kimse düşünmek bile istemiyor. Bu atmosfer altında sahaya çıkacak Fırtına’yı galibiyete yönlendiren bir diğer hal da üzerindeki rakiplerinin aldığı sonuçlar. Her ne kadar Avrupa yasağı bulunsa da Bursaspor’un 10 şahıs kaldığı Mersin İdman Yurdu maçını 1-0’dan art dönüp 2-1 kazanması ve Başakşehir’in deplasmanda Akhisar’ı yenik etmesi, Trabzonspor’u bu ekipten kopmamak hesabına zorunlu kılıyor.

Trabzonspor’da Yanal sürprizler yapabilir

Trabzonspor’da son antrenmanlar basına kapalı şekilde gerçekleştirildi. Karadeniz ekibinde son haftalarda sakatlık ve cezalar itibarı ile devamlı ayrıcalıklı 11’ler oynatmak mecburiyetinde kalan teknik direktör Ersun Yanal, Karabükspor karşısında da sakat Belkalem, Yatabare ve cezalı Medjani’den yararlanamayacak. Yanal’ın bu eksiklerle bilhassa savunma hattında nasıl bir konsept kuracağı merak konusu. Yanal’ın bununla beraber Constant’ı da kadroya almayacağı gelen haberler arasında.

Vural’lı Karabük’te 4 kritik noksan var

Bu sezon bir çeşitli sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Kardemir Karabükspor, Yılmaz Vural idaresindeki ilk maçına da ciddi oyuncularından mahrum çıkacak. Takımın vazgeçilmez oyuncuları sağ bek Erdem ile sol bek Tanju bu maçta sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca deneyimli stoper Emre Güngör’ün ve Trabzon’dan kadroya gelen Aykut Akgün’ün de tedavileri sürüyor. Kırmızı-Mavililer, zorlu randevuya bu oyunculardan mahrum çıkacak.

Başkan gene ekran başında

Hatırlanacağı benzeri Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kısa bir zaman evvela oynanan Fenerbahçe maçının hakemini aradığı ve federasyon aleyhindeki izahatları itibarı ile 180 gün men cezası almıştı. Takımını Avrupa Ligi’ndeki karşılaşmalarda izleyip özlem gideren Bordo-Mavililer’in patronu, bugün gene televizyon başına geçiyor. Başkan Hacıosmanoğlu’nun dostlarıyla ortak kritik 90 dakikayı izleyeceği öğrenildi.

Kötü anıları silme maçı

Trabzonspor ligin ilk yarısında Karabükspor ile unutmak istediği bir 90 dakika yaşamıştı. Rakibiyle deplasmanda karşılaşan Bordo-Mavililer, ilk 20 dakikada kalesinde 2 gol görmüş, karşılık verememiş, Tolunay Kafkas’ın ekibinin son dakika sayısıyla da sahadan 3-0 yenik ayrılmıştı. Bu netice ve bilhassa de fena futbol o çağın teknik direktörü Halilhodzic’in kredisini sıfırlamış, uçurum sürecinde iri rol oynamıştı.

Muhtemel 11'ler

STAT: Avni Aker
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Hüseyin Göçek

Trabzonspor

Hakan A.
Salih
Bosingwa
Aykut
İshak
Aytaç
Deniz
Özer
Mehmet Ekici
Erkan
Cardozo
T.D.: Ersun Yanal

Karabükspor
Waterman
Bertul
Murat
Mabiala
Emre Özkan
Ahmet İlhan
Musa
Samba Sow
Onur Ayık
Traore
Akpala
T.D.: Yılmaz Vural

Kaynak: FANATİK

Yorumlar