Trabzonspor ilk antrenmanını gerçekleştirdi

Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarına bugün yaptığı ilk idmanla Antalya’da başladı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor ilk antrenmanını gerçekleştirdi

Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarına bugün yaptığı ilk idmanla Antalya’da başladı. Trabzonspor antrenmanına 12 oyuncu ve 14 gazetecinin katılması ise dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor, dün gece ikinci yarı hazırlıklarını yapmak için Antalya’ya geldi. Bordo-mavili takım bugün Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı Kundu turizm beldesinde Kremlin Palace Otel’in sahalarında ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Lige verilen arada kamp çalışmalarına Antalya’da başlayan Trabzonspor ilk çalışmasını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla gerçekleştirdi. Bordo-mavili takım ilk çalışmasını da 12 oyuncuyla teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirdi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra istasyon ve şut çalışmasıyla devam etti.

Trabzonspor’da izinli olan takım kaptanı Onur ile Emre, Zeki Ayvaz ve yabancı oyuncuların 8 Ocak Çarşamba, kaleci Fatih Öztürk'ün de eşinin doğum yapacak olması sebebiyle 14 Ocak Salı günü katılacağı öğrenildi.

15 gün boyunca Antalya’da kamp yapacak olan Trabzonspor THY Antalya Cup’a da katılacak. Turnuvaya Trabzonspor’un yanı sıra İskoçya'nın ünlü takımı Celtic, Hollanda'nın Ajax takımı ve Galatasaray katılacak. Trabzonspor ilk olarak turnuvada 9 Ocak’ta Celtic ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor akşam yapacağı antrenmanın ardından bugünkü çalışmalarını da tamamlayacak.
CİHAN

Yorumlar