Trabzonspor, Batuhan Karadeniz'in sözleşmesini feshetti

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı golcü futbolcu Batuhan Karadeniz’in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.Futbol kariyerinde genç yaşta giydiği Beşiktaş formasıyla dikkatleri üzerine çeken Batuhan Karadeniz, yetenekleriyle...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Batuhan Karadeniz'in sözleşmesini feshetti

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı golcü futbolcu Batuhan Karadeniz’in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Futbol kariyerinde genç yaşta giydiği Beşiktaş formasıyla dikkatleri üzerine çeken Batuhan Karadeniz, yetenekleriyle Türk futbolunun gelecekteki en önemli yıldızlarından birisi olarak görülmüştü. Hakan Şükür'ün veliahtı olarak gösterilen genç yetenek, ilerleyen zamanlarda sahadaki performansı yerine saha dışı olaylar ve disiplinsizlikleriyle ön plana çıkanca kariyerinin başında adını Türk futbolunun 'problemli' oyuncuları arasına yazdırdı. Beşiktaş ve sonrasında gittiği takımlarda tutunamayan ve disiplinsiz davranışlarına devam eden genç yetenek, geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak Trabzonspor'a transfer edilmişti. Problemli karnesinden dolayı performansa dayalı şartlar içeren 3 yıllık sözleşme imzalanan genç futbolcunun yeniden kendini toparlaması için Bordo-mavili takımın teknik kurmayları tarafından titizlikle üzerinde duruldu. Ancak o yine sahalarda konuşmak yerine disiplinsiz davranışlarına devam edince büyük umutlarla geldiği Trabzonspor'da da kadro dışı kalmıştı. Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon devre arasında da sezon sonuna kadar kiralık olarak Elazığspor'a verildi.

Trabzonspor, gelecek sezon kadroda düşünmediği futbolcuya kendisine kulüp bulmasını söylemişti. Bordo-mavililerle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Batuhan, Karadeniz ekibinde de tutunamadı ve sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Trabzonspor'un bedelsiz kadrosuna kattığı Batuhan’a, sözleşme fesih bedeli olarak 400 bin TL ödeyecek. Bordo mavili kulüpten konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Batuhan Karadeniz ile kulübümüz arasındaki mevcut sözleşme, 400 bin TL sözleşme fesih bedeli karşılığı feshedilmiştir." denildi.

CİHAN

Yorumlar