Trabzonspor, 2-0'lık mağlubiyete rağmen tur umudunu koruyor

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, UEFA Avrupa Ligi 2.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, 2-0'lık mağlubiyete rağmen tur umudunu koruyor

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Juventus karşısında aldıkları 2-0’lık mağlubiyetin tur şanslarını zora soktuğunu, ancak sahalarındaki ikinci maçta daha iyi bir oyunla turu geçmek için mücadele edeceklerini söyledi. Aslan, Mustafa Akçay ile yolların ayrılmasının ardından 2 maçtır takamın başında olan Hami Mandıralı’nın da ‘geçer not’ aldığını belirtti.

Mağlubiyete rağmen Juventus deplasmanında ortaya koydukları oyun nedeni ile futbolcular ve teknik heyetin tüm futbolseverlerden ve camiadan takdir aldığını ifade eden Prof. Dr. Aslan, "Oyunun hiçbir anında rakibine hakimiyeti kaptırmayan ve belirli dönemlerde rakibine üstünlük sağlayan ekibimizin attığı nizami gol verilmiş olsaydı, belki ikinci golü de bulacak ve turu garantileyerek dönmüş olacaktık. Bu skorla tur şansımız azalmakla birlikte halen devam etmektedir. İnşallah sahamızda daha da iyi bir oyun sergileyerek turu geçmenin gayreti içinde olacağız." dedi.

İtalya’da takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Aslan, "Sahamızda oynayacağımız rövanş maçında tribünleri hınca hınç doldurmalarını, ancak özellikle yanıcı maddeleri sahaya sokmamalarını önemle rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

“HAMİ GEÇER NOT ALDI”

Yakup Aslan, Avrupa arenasında takımın başında teknik adam olarak ilk sınavını veren Hami Mandıralı’nın da ‘geçer not’ aldığını ifade etti. Aslan, "Duruşu, oyuncu değişiklikleri ve taktik anlayışı ile bu yükün altından kalkacağına dair inancımızı pekiştirmiştir." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar