Trabzonspor: 0 – Galatasaray: 0 (İlk yarı)

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks TaşçıoğluTrabzonspor: Onur, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Bosingwa, Aykut, Olcan, Bourceanu, Özer (Dk. 11 Abdülkadir), Yusuf, Adrian, HenriqueGalatasaray: Muslera, Sabri, Hakan,...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor: 0 – Galatasaray: 0 (İlk yarı)

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Trabzonspor: Onur, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Bosingwa, Aykut, Olcan, Bourceanu, Özer (Dk. 11 Abdülkadir), Yusuf, Adrian, Henrique

Galatasaray: Muslera, Sabri, Hakan, Chedjou, Semih, Telles, Melo, Yekta, Selçuk, Sneijder, Burak

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Trabzonspor'da kart cezalısı Zeki Yavru ve Kadir Keleş ile izinsiz olarak ülkesine giden Florent Malouda maç kadrosunda yer almadı. Sarı kart cezası nedeniyle geçtiğimiz haftaki Bursaspor maçında forma giyemeyen Mustafa Yumlu, ilk 11'de sahaya çıktı.

Konuk ekipte ise sakatlığı devam eden Drogba kadroda yer almadı. Galatasaray'da yedek kalecisi Eray ısınma sırasında sakatlık geçirdiği için yedek kaleci olarak kadroya 3'üncü kaleci Ufuk alındı.

TRABZONSPOR'DAN ADALET ÇAĞRISI

Bordo-mavili futbolcular sahaya üzerinde, '2010-2011 futbol sezonunun şampiyonu Trabzonspor. Adaletli ol' yazılı pankartla çıktı. Aynı pankart daha sonra tribüne asıldı.

Müsabaka, Trabzonspor'un cezası sebebiyle bayan ve çocuk taraftarlar önünde oynandı. Ancak Possolig uygulamasının da etkisiyle maça gelen taraflar oldukça azdı. Az sayıdaki taraftar kapalı tribüne alınırken, Avni Aker Stadı'nın maraton ve kale arkası tribünleri tamamen boş kaldı.

Bu arada, tamamı Trabzonspor taraftarı olan 120 haneli Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Bağacık köyünden müsabaka için 2 gün önce Trabzon'a gelen 15 öğrenci de karşılaşmayı tribünden izledi.

2 HAFTA SONRA FORMASINA KAVUŞTU 10 DAKİKA OYNAYABİLDİ

Trabzonspor'da, sakatlığı nedeniyle son 2 maçta forma giyemeyen Özer Hurmacı, bu maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Müsabakanın 8. dakikasındaki bir pozisyonda yerde kalan tecrübeli futbolcu, tedavisinin ardından tekrar sahaya döndü. Ancak ağrıları geçmeyince 11. dakikada yerine Abdülkadir Özdemir'e bıraktı.

32. dakikada soldan kullanılan taç atışında ceza sahası içerisine gönderilen top Yekta'nın rövaşatasında kaleci Onur'da kaldı.

39. dakikada Selçuk İnan'ın ceza sahası önünden şutunu kaleci Onur direğin dibinden kornere çeldi.

40. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Yusuf Erdoğan'ın uzaktan sert şutunu kaleci Muslera iki hamlede kontrol etti.

42. dakikada Selçuk İnan'ın ceza sahası sol çaprazından şutunda kaleci Onur direğin dibinden topu uzaklaştırdı.

Kalan dakikalarda iki takımın çabası da gol getirmedi ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

CİHAN

Yorumlar